Citace Původně odeslal tnema Zobrazit příspěvek
Blackknight :
zapneš pc, monitor je v pohotovost. režimu, slyšíš jak se fany rozjedou, vše najíždí, hdd se roztočí, ale monitor je furt v pohotovost. režimu, nerozsvítí se, pc na nic nereaguje, musíš tvrdý restart, pak teprve se monitor zapne, vyskočí že XP měli problémy při spusštění a máš klasicky na výběr jak XP spustit, pokud dáš spustit běžným způsobem nic se neděje zas v pohotovost režimu, je nutný dát poslední známou konfiguraci, pak XP férově naběhnou.
Jednou to je tak jak jsme popsal, jindy přijde, zapne a vše normál najede.
Jednou jsem si koupil použitou grafickou kartu Ati radeon X1600 tuším a dělalo mi to něco podobného, vše běželo, jen monitor spal...Úplně poprvé mi normálně OS najel, jen se kusal obraz...říkal jsem si, že to je absencí ovládačů, při instalaci ovládačů se to kouslo a už nikdy se mi nepodařilo(vlastně jednou asi dvojnásobným tvrdým restartem), aby grafika najela...

Grafiku jsem reklamoval(byla snížena jen záruční doba, bo byla použitá), grafika byla uznána za neschopnou k práci a byly vráceny peníze, PC normálně běží doteď z původní grafikou ->

-> vidím to na začínající problémy s grafikou, zkusil bych vyměnit na testy za jinou, jinde bezproblémovou