1) K čemu? Třeba k tomu, aby mi místo neužíral(a nevtíral se) Internet Explorer, Media player, Movie maker, hry, ....
2) Takže, dle vyjádření uživatele "svaca" zjištuji, že jediná platforma Windows to ze tří nejznámějších platforem "nezvládá"![]()
3) vLite tu byl, pokud se nepletu,trošku kritizován, že není tak dobrý jako ten jeho bratříček pro XP. Navíc nechápu, proč něco tak základního, jako instalaci systému, spravovat nástroji třetí strany.
Tak o tomto jsem slyšel na jedné přednášce ve škole, avšak to nazývali "hezky česky" Automatická instalace(nebo bezobslužná), je možné, že to zmínili i v anglické terminologii(unattended), ale já si právě zapamatoval tu českou. Ale ukazovali to na XP...Navíc si nejsem jist, zda-li lze touto cestou odstranit třeba Media player, nabyl jsem dojmu, že to slouží spíše k bezoslužné instalaci a integraci driverů a SP...
Tak jako tak jsem se dopátral(sand dobře), že k tomuto je nutné stahovat 863.4 MB dalších dat, viz. toto. Takže další data navíc...ano, v dnešní době je rychlý internet, uznávám, ale proč se s tím tak babrat...to radši oželím ty případné ušetřené MB...
Prostě dle mého názoru by měla standardní instalace obsahovat možnost, jak během vlastní instalace nastavit to, co chci nainstalovat.