Dobrý nápad, zkusím.
Takže kompatibilitu snad vyřeším, teď zbývá vybrat![]()
Dobrý nápad, zkusím.
Takže kompatibilitu snad vyřeším, teď zbývá vybrat![]()
IBM
Lenovo
Kriglnakafe
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.
Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.
Paolo: To je vazne tak dobry, nebo pracujes u Benq?
Co treba HP L2275w nebo L2475?
Q6600 | Gigabyte GA-EP45-UD3R | 4 GB A-Data Vitesta EE | NV9600GT HP | Seagate ST3320613AS | Enermax PRO425W | Antec Three Hundered | Samsung 2243BW
Je fakt dobrý, opravdu mě příjemně překvapil. Rozhodně dobrá investice...
Nejsem žádný PR ani prodejce BenQu...Celkem už jich máme ve firmě 9 a všichni jsou spokojeni.
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.
Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.
HP LP2475 by bylo určitě fajn, leč tak vysoké nároky a rozpočet není a tak velké LCD není kam dát. Spíše bych se držel do max. 22" s tím, že 20" by mělo stačit. Někde jsem tu na fóru taky potkal odkaz na výpočet velikosti bodů z rozlišení a úhlopříčky obrazovky, ale zaboha to nemůžu najít..
Moc velký![]()
IBM
Lenovo
Kriglnakafe
Zkus třeba http://members.ping.de/~sven/dpi.html
Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr
Ted jsem cetl, ze LG L226WU-PF (doufam ze je to spravne) je docela dobre (pokud zapnes fEngine - via TrustedReview - dostalo 9/10 za image quality), PIVOT, DVI, USB hub, vyskove nastavitelny ale ted neni nikde skladem.. cena od 4500,-
Podobny jemu je L227wt-PF ale je o neco drazsi a nema vyskovou stavitelnost ani USB.. Napr. v alfe ale dostanes zdarma Pixmu ip1800
Q6600 | Gigabyte GA-EP45-UD3R | 4 GB A-Data Vitesta EE | NV9600GT HP | Seagate ST3320613AS | Enermax PRO425W | Antec Three Hundered | Samsung 2243BW
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)