Tak zas zacinam resit to LCD tamto vraceno po zastekani poslali dokonce i prachy.

Mam ted moznost mit levne Dell LCD

Dell 2208WFP
Dell 2408WFP

Tak se zeptam je TN asi co? Takze nebrat, co?

Dale se zeptam, zda se nejak zmenila situace za ty zhruba 3 mesice, je nejaka nova dobrota... taky uz bych asi downgradoval k 22" protoze to 1920 x 1200 se mi nepodarilo na NTB rozjet, divny, graficku mam integravany Intel GMA 950, nic moc, ale myslel jsem ze si to da no.

No kdyz koukam, na nizsi uhlopricky, tak to je naprosto vse TN, nemuzu skoro najit ani PVA, jen na 21" jsou lepsi modely, ale to je zas 12tis a tak, pomerne drazsi na to ze je to jen 21".

Takze, jsem z toho jelen no Moznosti jsou asi takove
1) koupit kvalitni 26" SIPS s tim, ze pak budu doufat, ze to nejak rozjedu a nebo pripadne budu koukat na rozmazany smejd - to snad radsi za ty prachy ne.

2) koupit levne TNko, 22" pri 1050px, coz uz mi jelo a neresit to no. Doted jsem taky delal fotky na nic moc monitorech a neni to zly, to je jedna vec a druha vec je, ze se k tem fotoupravam uz stejne casove nedostavam

-> takze se mozna presouvame k moznosti 22" LCD TN, jake? Ten Dell 22" muzu mit za 4.725Kc...

Diky za rady.