pánové nechci se s váma (některýma) přít, ale pokud tesco udělá leták že maj mléko za 15kč (a bude to výhodná koupě). Tak i přes to všechno že si na sklad musí vzít dostatečné množstí kusu zboží, tak i tak se může stát že se vyprodá !!!
To znamená, že pokud na webu bude někde svítit telefon za 500,- namísto 1000,- nebo víc. Tak pokud u toho není položka "skladem" jako že na webu O2 tohle není.
Tak prostě pokud objednám, ale obchod se mi ozve, SRY zboží už není skladem, bohužel to webmastři ještě nesundali z webu. Tak se prostě nemophu rozčilovat že to tak furt nabízej. Ten kdo se rozčiluje mi přijde že vživotě neobjednával větší zboží za výhodné ceny a slevy.
Já sám jsem ve velkoobchodě a taky se nám stane, že dostaneme zboží za nějakou výhodnou cenu a hodíme na web AKCI a zboží dáme za dobrou cenu. Ovšem když zboží dojde - objednáváme nové, ale už nebude za "dobrou cenu" ale za klasickou "bežnou", ovšem vzhledem k tomu že zatím není např tato "běžná cena" známa. Tak se nestihne upravit web a hodit tam tu cenu aktuální.
Tím pádem tam zůstává ta cena z AKCE - uznávám košér to asi není, protože každému dalšímu objednávajícímu musíme vysvětlovat že zboží došlo. Ale samozřejmně takovýto "rozkol" dáme dopořádku běhěm např 2 prac. dnů.
Čímž se domnívám že se nic tak zásadního nestalo.
U O2 je průser že to firma daleko větší - ale i tak když by mi poslali mail, SRY zobží již není skladem. Tak bych měl prostě smůlu a věděl bych že příště nemám tak dlouho čekat a objednat dříve.

Odpověď s citací