google desktop, nero search, indexing services, superfetch?
google desktop, nero search, indexing services, superfetch?
Přesně jak psal Wong, na nemálo strojích Visty po startu dlouho (řádově minuty) jen tak chroustají na disku a pracovat se nedá...
Citelné je to zejména v případě malé kapacity RAM (pod 2 GB).
Proto obzvláště soucítím s majiteli notebooků s WV...
No tak jsem se koukal co tam běží a antivir ani nic dalšího. Procesor jede na 1-5%. RAM mám 2gb (dnes budu dodávat další 2gb) a shodou okolností mam visty i na NB kde jen jen 1gb RAM a tam se to chová úplně jinak. I po té co ten počítač skoro stichne se periodický ozve malé zachroupání jednou za dvě vteřiny. Připadá mi to jako by nestíhal disk. Ale práci to nijak nezpomaluje. Jen je to zvuk kvůli kteréme začínám uvažovat o změně disku nebo o reklamaci. Existuje nějakej soft kterej dokáže říct co nejvíc vytěžuje disk. Snažil jsem se hledat ale nic jsem nenašel.
FileMon - vyhodí přímo názvy souborů, ke kterym se přistupuje. najdeš to na stránkách sysinternals.com
"Internet je místo, kde většina žen jsou ve skutečnosti chlapi, chlapi jsou chlapi a většina dětí jsou agenti FBI." | "Kdo chce kam, pomozme mu tam." | "Neexistují velké problémy, ale malá kladiva."
Díky vyzkouším to
Díky všem za radu. Monitoruju a to a vypadá to na kombinaci blbých aktualizací WV a disku raptor
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)