Blackknight ty jsi mě nepochopil!! Vypnul jsem v XP 2 složky tepm které jsou umístněné v Documents and Settings!!! Ne temp v složce windows!! To samé je instalace aktualizací, které po spobě nechají takový bordel až hrůza! Mé XP Prof. mají na HDD 1,8Gb a kdybych je nečistil po všech aktualizacích by měli kolem 3Gb!!! A o to mi jde!!! Třeba složka windows\SoftwareDistribution\Download kam se stahují aktualizace pak po nainstalování zasraná složka Windows jejími zbytečnými zálohami, dál složka windows\systém32\dllcache\ kde se upravou odstaní přes 600Mb nepotřebných dll souborů! takové změny u Vist mě zajímají o to mi jde!!
Jinak jsem to dával jako příklad!! Jedná se mi o to, jestli něco podobného náhodou není i u Vist, aby se mi nemnožily na HDD jak rakovina! Zítra mi přijde balíček z czc s novým 250Gb HDD 7200rpm a tak budu instalovat Visty, tak sem myslel, že mi někdo poradí jak odstranit přebytečný balast po instalaci tohoto "OS"? Co použít za prográmky na jeho čištění atd... Projel jsem celé tohle vlákno a nabral hodně informací o registrech a tak, ale o čištění Vist ani zmíňka?
Jinak mám dvě legální volné licence Bussines a Home premium 32bit cz poradíte mi která by byla nejlepší? Instalace na můj notebook viz podpis, normální domácí uživatel + lanky hry díky