Výsledky 1 až 25 z 52

Téma: Zeštíhlení instalace

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member
    Vliv
    267

Talking Re: Windows Vista - tipy,triky

Blackknight ty jsi mě nepochopil!! Vypnul jsem v XP 2 složky tepm které jsou umístněné v Documents and Settings!!! Ne temp v složce windows!! To samé je instalace aktualizací, které po spobě nechají takový bordel až hrůza! Mé XP Prof. mají na HDD 1,8Gb a kdybych je nečistil po všech aktualizacích by měli kolem 3Gb!!! A o to mi jde!!! Třeba složka windows\SoftwareDistribution\Download kam se stahují aktualizace pak po nainstalování zasraná složka Windows jejími zbytečnými zálohami, dál složka windows\systém32\dllcache\ kde se upravou odstaní přes 600Mb nepotřebných dll souborů! takové změny u Vist mě zajímají o to mi jde!!

Jinak jsem to dával jako příklad!! Jedná se mi o to, jestli něco podobného náhodou není i u Vist, aby se mi nemnožily na HDD jak rakovina! Zítra mi přijde balíček z czc s novým 250Gb HDD 7200rpm a tak budu instalovat Visty, tak sem myslel, že mi někdo poradí jak odstranit přebytečný balast po instalaci tohoto "OS"? Co použít za prográmky na jeho čištění atd... Projel jsem celé tohle vlákno a nabral hodně informací o registrech a tak, ale o čištění Vist ani zmíňka?

Jinak mám dvě legální volné licence Bussines a Home premium 32bit cz poradíte mi která by byla nejlepší? Instalace na můj notebook viz podpis, normální domácí uživatel + lanky hry díky
    Naposledy upravil Gizmo_CZ; 19.11.2008 v 09:51.
    Notebook MSI GE620DX-458CS 15,6", i3-2330M, 4GB, 500GB, nVidia GT 555M s 2GB, DVD±RW, WiFi, BT, Win 7 64bit prof. originál :-)

Standardní Re: Windows Vista - tipy,triky

No, pokud se nepletu, tak mě se doma do windows temp adresáře nic neukládá(no nebo spíše velmi malé minimum), pouze do toho, co mám v documents and settings...a ten často promazávám...asi záleží na naprogramování aplikace či instalátoru

jinak mi díky přemístění Program Filles a TEMP adresáře na datový disk +- zůstává velikost zabraného místa v systémovém oddíle na nějakých +- 6 GB, samozřejmně mluvím o XP...Visty už dávno nemám nainstalovány....

jinak na můj vkus moc vykřičníků, snad se tolik nestalo ne

tady máte porovnání verzí:

http://pctuning.tyden.cz/index.php?o...1&limitstart=0

Jinak, verze vyšší obsahuje to, co verze nižší(pokud se nepletu), tudíž bych používal Business verzi...

Citace Původně odeslal Gizmo_CZ Zobrazit příspěvek
    Projel jsem celé tohle vlákno a nabral hodně informací o registrech a tak, ale o čištění Vist ani zmíňka?
    něco málo tady třeba:

http://www.vistax64.com/tutorials/76...k-cleanup.html
    Naposledy upravil JamesCZ; 19.11.2008 v 10:07.
    Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).

Vyšla Mandriva Linux 2010 informace zde, download zde

AMD AthlonXP 2000+; 1,5 GB RAM;WD 250 GB + WD 60 GB; GF 4 MX 64MB VRAM.
    Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).
    Spokojený uživatel KDE 4.4.2
    Pokud máte zájem, mám svůj blog, který najdete zde.

Standardní Re: Windows Vista - tipy,triky

omlouvam se za lehke OT, ale chci jen reagovat na ukladani do TEMPu. Me se v Documents and Settings Temp slozce nachazelo jeden cas 65535 souboru (proste jsem veril systemu, ze to cisti, Temp v rooru jsem si pravidelne promazaval )! WinXP bezely jako snek, prakticky nic nefungovalo. Po vymazani vsech ethle souboru se WinXP rozjely jako vitr, takze pokud to neni "opravene" ve WinVista, muze nekomu nastat stejny problem. Bohuzel bezni uzivatele obcas nemaji ani zdani co je to Temp slozka...

Historie: C2Q Q6600 @3.2GHz (8x400) || MB: GB X48-DS5 rev 1.1 F8H || COOL: Thermalright Ultra 120 eXtreme || MEM: 4x 2GB Corsair Dominator PC2-8500C5@1066MHz
    Soucasnost: Ci7 3770 @default || MB: GB GA-Z77X-UD4H rev 1 F2 || COOL: Gelid Tranquillo rev2 || MEM: 2x 8GB Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL10 XMP
    VGA: Sapphire HD5870 VaporX / 1GB || HDD: 2x SSD Corsair M64 + 2x Velociraptor 74GB + WD 2TB Green || Sound: Realtek Azalia || Case: TT Eureka || PSU: Corsair HX620W

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 2 uživatelů. (0 registrovaných a 2 anonymních)

Podobná témata

1. Realtek AC97 + instalace na XP = restart
    Založil meteor v sekci fóra Zvukové karty
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 18.04.2007, 09:20
  2. Instalace XP Home na MSI KT4V
    Založil Endy v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 09.10.2006, 17:33
  3. Instalace WinXP a 98se - PROBLEM
    Založil Mikeee v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 6