tak vzhledem k tomu, ze sitovka v PC podporuje Auto MDI/MDIX, pouzil jsem pro propojeni stejny kabel, ktery mi jde z routeru do notebooku (ten co jsem delal po domacku, abych vyloucil vlastni chybu pri delani kabelu). Takze na tomto kabelu to dela to stejne. pote jsem to spojil kupovanym (byl k routeru pribalen) kabelem a na tom to dela taky, takze ma chyba je vyloucena.
Mozna se mi to jen zdalo, ale kdyz jsem notebook zapl a pripojil kabel, tak prvni film co jsem spustil se tak nesekal (sekal se malo a ani procak nebyl tak vytizen), ale jak jsem spustil dalsi tak uz to bylo peklo jako vzdycky -ale mohla to byt take nahoda.
EDIT: jeste jsem si vzpomnel na neco, tuhle sitovku pouzivam vice-mene 2 mesice jen pro prehravani tech filmu (ktere nejde), predtim jsem ji rok a pul nepouzival. Ted sjem si ale vzpomnel, ze kdyz jsem parkrat ve skole zapojil kabel do fakultni site hned jak byl notebook novy, tak se notebook sekl a musel jsem ho vypnout natvrdo (stalo se mi to tak 4x), tehdy jsem myslel, ze to bylo nejakou krpou na siti, ale ted si uvedomuju ,ze to ma s tim mozna neco spolecneho.