Citace Původně odeslal HonzaRez Zobrazit příspěvek
Ale rád bych se zeptal zkušených: používá tu někdo aktivně IceWM? Už jsem to jeden čas používal, je to sympatický WM, ale chtěl bych to teď provozovat na nové Mandrivě a zjistil jsem, že žádný repositář nemá IcewmCP. Takže asi nainstaluju balíček z 2007. a budu doufat, že tím nic nepodělám... Je možné, že se tahle nastavovátka (je jich víc) nevyvíjejí a proto na ně mandriváci kašlou nebo co to znamená?
Díky
Honza
IceWM jsem aktivne provozoval par let na slabsich masinach a porad jej povazuju za spickovy WM (pro ty, kterym nesedi *box nebo extremy typu ratpoison). Zadne klikatka na nastaveni jsem ale nepouzival, proste jim neverim a editace konf. souboru je mnohem rychlejsi a komfortnejsi.

Z principu, ze IceWM je zavisle primo na xlibu a max. na nejakem imlibu, bych si tipnul, ze klikatka budou mit taky minimum zavislosti, zpravidla Tk nebo stare Gtk/Qt. Backport do aktualniho distra by nemel byt problem, s cim ale muzou byt komplikace, jsou podpurne knihovny, ktere nemusi v modernim distru uz vubec byt.