Výsledky 1 až 12 z 12

Téma: SMART-výsledky

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: SMART-výsledky

Ahoj, poprosil bych o zkouknutí smartů disků. Zkoušel jsem to i porovnáním, ale nejsem z toho moudrej Ráno jsem přišel ke kompu a nenaběhl až do widlí, tak jsem ho resetnul a už se spouštěl chkdsk. Potom sice naběhl, ale už se ztatily nějaké soubory. Po dalším resetu už zamrznul při "načítání ikonek na ploše" Řekl jsem si, že ho fomátnu a nainstaluju znovu. Bohužel zamrzla i instalace. Takže jsem ho vyndal a dal jsem ho do jiného kompu, kde jsem udělal smarty(viz. přílohy) ten první je z toho pokaženého a ten druhý je z disku kteý je normálka v bezpoblémovém provozu. Děkuji za zkouknutí
    Přiložené obrázky Přiložené obrázky
    Naposledy upravil Patrez; 09.11.2008 v 22:40.

Standardní Re: SMART-výsledky

Citace Původně odeslal Patrez Zobrazit příspěvek
    Ahoj, poprosil bych o zkouknutí smartů disků. Zkoušel jsem to i porovnáním, ale nejsem z toho moudrej Ráno jsem přišel ke kompu a nenaběhl až do widlí, tak jsem ho resetnul a už se spouštěl chkdsk. Potom sice naběhl, ale už se ztatily nějaké soubory. Po dalším resetu už zamrznul při "načítání ikonek na ploše" Řekl jsem si, že ho fomátnu a nainstaluju znovu. Bohužel zamrzla i instalace. Takže jsem ho vyndal a dal jsem ho do jiného kompu, kde jsem udělal smarty(viz. přílohy) ten první je z toho pokaženého a ten druhý je z disku kteý je normálka v bezpoblémovém provozu. Děkuji za zkouknutí
    Ani jeden z uvedených disků není úplně v pořádku. Reallocated Sector Count naznačuje, že se na disku vyskytly vadné sektory, ale disk je sám opravil (realokoval). Odobně bych takovým diskům, s touto nenulovou hodnotou, už nevěřil.
    Naposledy upravil IntEx; 09.11.2008 v 23:18.
    Lenovo ThinkPad T400s (Intel Centrino 2 vPro 2.4GHz, 8GB RAM, Intel GMA 4500MHD, 250GB HDD 1.8" Toshiba)

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. WD400AB nedostupny smart
    Založil daso v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 22.04.2006, 21:36
  2. Najmensi (najstarsi asi nebude) disk so SMARTom
    Založil Rainbow v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 16.02.2006, 11:11
  3. smart s-ata hdd na A7N8X-E
    Založil cabman v sekci fóra Pevné disky a řadiče
    Odpovědí: 0