Mám dost velkej problém
NTB na podnikové síti na kterém je Win VISTA Business měl uživatel, ten ho před měsícem postoupil dalšímu, ten si přejmenoval účet a dal si nové heslo.
Učet je místní...... zapomělo se ten ntb přihlásit do domény.... což zatím nevadilo....
Byl požadavek upravit něco s tiskárnou
Doběhnu NTB zapnu a bezrozmyšlenkovitě zuřivě píšu heslo, které má být správné ale po několika pokusech mi to napíše "Odkazovaný účet je v současnosti uzamčen a nelze se pomocí něj přihlásit" což se asi objeví jestli chápu dobře po třech špatných pokusech....
Tak jsem automaticky doběhl na server a tam jsem si všimnul že uživatel tam není, nějak jsem si nevšimnul že to ale byl místní a né doménový účet a tak vytvářím uživatele a na NTB se úspěšně přihlásil ale samozřejmě bez všech dat a v tu chvíli jsem si uvědomil že to byl před tím místní účet.....
Teď jsem v..... vím že je tam místní účet a vím heslo ale nedostanu se do něj.... administrátor je automaticky zablokovanej a já jediné co vidím je v Users slozka Uzivatel ale z toho nic nevyčtunemám žádné práva a teď babo raď
Vím že jsem to zpackal, ale poradíte mi někdo jak zjistím původní název toho účtu, protože to co mi říká majitel nějak nejde..... mám strach, že jak se to jednou přejmenuje ten účet drží si ty složky původní jméno stejně jako u XP, ale nevím....
Prosím poraďte .....