jo možná kouknu na to přepínásí sata1/2 i když v tom už toho asi moc nevymyslim a everest a smart no nešlape, sem si právě liboval jak mi pěkně detekuje smart a teploty a prd![]()
jo možná kouknu na to přepínásí sata1/2 i když v tom už toho asi moc nevymyslim a everest a smart no nešlape, sem si právě liboval jak mi pěkně detekuje smart a teploty a prd![]()
[COLOR=#FF0000] I3 12100f [/COLOLga 1700/2x 16gb / RX570 Sapphire / wd blue 500 & 1TB, Crucial BX200 - 240GB/Evga 750w semimod/ samsung dvd-rw/Spartan 3 LT fan 90@120 /BenQ VW2245Z/ Asus xonar ds sound/Win 10 Pro x64 / Net UPC a par větrniku Zalman z3 x201
Zápasím s podobným problémem. Notebook se SATA diskem (OEM Hitachi) + AHCI mod v BIOSu a nelze mi detekovat SMART vypis... ani v Everestu, ani v Hard Drive Inspector.. ty softy proste nevidi zadny disk. OS Win XP SP3.
Netušíte v čem může být problém, případně čím se k SMARTu dostat? (změně nastavení z AHCI na IDE v biosu bch se kvůli reinstalaci zatím rád vyhnul)
Mám podezření, že HDD v notebooku není zcela v pořádku, proto se po SMARTu tak sháním...
Díky za tipy.
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)... a v případě kritiky nezapomeňte napsat důvod, abych se mohl poučit a polepšit
"Internet je místo, kde většina žen jsou ve skutečnosti chlapi, chlapi jsou chlapi a většina dětí jsou agenti FBI." | "Kdo chce kam, pomozme mu tam." | "Neexistují velké problémy, ale malá kladiva."
A co obyč. DOSovská diagnostická utilita používající k přístupu BIOSový INT 13?
http://www.hitachigst.com/hdd/support/download.htm
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.
Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)... a v případě kritiky nezapomeňte napsat důvod, abych se mohl poučit a polepšit
tak to je každopádně divné, v tom případě asi vymontovat a připojit k PC a otestovat v něm.
SATA konektory jsou na 2,5" i 3,5" identické.
Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím hodnocení/reputaci/karmu - prostě ikonku s vahami pod avatarem.
Kdo vás kdy a za co ohodnotil uvidíte ve svém Uživatelském panelu.
jo tak tenhle problem jsem presne mel. Disky sata I hitachi.
nic to ty smarty nevidelo, az hard drive inspector for notebooks mi pomohl.
zde jsou verze rozlisene http://www.altrixsoft.com/en/
Laser G9 + Logitech G930
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)