Taky s dovolenim plivnu trochu spiny na brnensky Alfacomp:
- Pokud objednam pres net s osobnim vyzvednutim v Brne, nejen, ze nedostanu 14 dni zaruku na vraceni zbozi, ale objednane veci mi daji za vyssi ceny, platne pro primy prodej na pobocce! Tzn. ze si musim nechat poslat veci postou (a platit tak postovne, cimz se cenove rozdily stiraji), abych dostal eshop cenu?
- Kolikrat se mi stalo, ze jsem potreboval vyzkouset veci pred koupi (karta do fotaku, redukce na klavesnici) a bylo mi sdeleno, ze zbozi je zabalene v blistru a rozdelavat jej nebudou. Tak jsem se otocil a sel ke konkurenci. Delaji to ovsem jen nekteri prodavaci, na ktere si od te doby davam pozor.
- Jednou mi dokonce stacily zvednout cenu (ne, neni to hrubka) behem cca hodiny, kdy jsem si telefonicky zarezervoval zbozi a pak si prisel objednavku vyzvednout. Rozdil ceny byl cca 20%. Mel jsem s sebou vytisteny papir s puvodni cenou, v eshopu uz byla mezitim cena nova. Nejednalo se o chybu, ale o srovnani cen kvuli vykyvum na trhu. Shodou okolnosti byla cena porad velmi slusna, takze jsem to neresil.
A jedna (snad) pozitivni vec:
- Maji ted nove reklamacni oddeleni, kde se me ujal velice ochotny clovek. Na vysledek reklamace stale cekam, ale uz za tohle maji ode me plus.
Pravda, po nekolika negativnich zkusenostech chodim radeji nakupovat do Softcomu (mj. proto, ze maji otevreno az do sesti)