Nakupuje predava ako kazdy z Vas, akurat ze 3 veci nakupuje naraz v troch threadoch, bezne staci jeden a zase pri predaji to iste. Velky brat ho sledujea teba tiez.
Nakupuje predava ako kazdy z Vas, akurat ze 3 veci nakupuje naraz v troch threadoch, bezne staci jeden a zase pri predaji to iste. Velky brat ho sledujea teba tiez.
Ked som sa v detstve rozhodoval co budem dalej robit, guglenie bola jasna volba...
Are you Samuel James Witwicky, descendent of Archibald Witwicky? | The boys thermal levels suggest he wants to mate with the female.
Když už se tady tohle téma začalo, tak si dovolím navrhnout jeden svůj nápad. Nešlo by udělat aby ve výpisu nových příspěvků byly bazarové příspěvky nějak méně výrazné než ostatní? Třeba je udělat netučně, nebo světlejší barvou.
Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr
Já mám v záložkách tento odkaz, způsobí že se nezobrazí nové příspěvky z bazaru:
http://4um.overclocking.cz/search.ph...new&exclude=38
Lenovo X200 | Lenovo Ultrabase | Sennheiser HD 595 | Fujitsu Siemens P19-2 Black | Logitech Internet Navigation Keyboard | Logitech VX Revolution
ASRock ALiveNF6P-VSTA | AMD Athlon64 (Orleans) 1,8@2,4 GHz 1,4 V | 2,5 GB DDR2 | nVIDIA GeForce 7600 GS | MAXTOR DM10 250 GB | LG GSA-4165B
---
◄ ΔΑςΙΔ ΒΟΩΙΕ ► On the 8th day God created David Bowie.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)