Výsledky 1 až 20 z 20

Téma: miranda/skype na vistach 64bit nejede ? = vyreseno

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: miranda na vistach 64bit nejede ?

ano novy profil jsem zkousel vytvorit asi 5x, taktez 5x odinstalace. nic, porad to samy. k pluginum jsem se jeste nedostal, to melo nasledovat. ale padne to po ciste instalaci + sotva vytvorim profil. koukal jsem do adresare a vytvori se jmeno profilu.dat, at uz do c:\users\jmeno profilu a nebo kdyz smazu ini, tak primo do c:\program files (x86)\miranda im.
    soubory tam jsou a rekl bych ze to padne hned jak se tam vytvori a program se zacina ptat na cislo a heslo do ICQ.

jeste doplnim ze pouzivam ctecku otisku prstu, na prilogovani do windows, ale jinak uz me nanapada co by s tim mohlo mit spojitost.
    zkousel jsem nastavit tu kompatibilitu na XP SP2, a jakmile to udelam, tak se ikona ani nespusti, neco jako kdyz je problem s pravy. jsem prihlasen jedinym uctem, admin prava. po te kdyz jsem dal uninstall, tak hromada filu se nesmazala, zustala jakoby nactenych,, musel jsem dat restart a pak sly manualne smazat.

tak nevim.

EDIT: na vsech chybach v event logu je tato chyba 0xc0000005.

na webu jsem nasel ze to muze byt vadna ram, no kdyz mi to dela jen pri teto jedne cinnosti a jen vzdy presne v ten moment, tak to asi nebude ten pripad. a druhak pry to muze byt DEP. moc tomu ale nerozumim.

EDIT2: pustil jsem windows memory diagnostic test a zadne chyby v pametech to nenaslo. takze ramky jsou good.
    poradi nekdo ?

EDIT3:
    a dalsi poznatek. mam 4GB fyzicke ram, stahnul jsem pagefile sys na 768MB. a ted koukam do logu a ukazuje to toto :

Configuring the Page file for crash dump failed. Make sure there is a page file on the boot partition and that is large enough to contain all physical memory.

ze by mu vadil malej swap ?
    Naposledy upravil GreenOrchid; 26.10.2008 v 11:38.

Laser G9 + Logitech G930

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Raid 0 a rozdeleni partition ve vistach
    Založil GreenOrchid v sekci fóra Windows Vista
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 08.02.2008, 14:05
  2. Spěchá - vista 64bit a hw náročnost
    Založil evilFace v sekci fóra Windows Vista
    Odpovědí: 10
    Poslední příspěvek: 29.10.2007, 11:47
  3. XP 64bit a Internet Explorer
    Založil Worko v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 1