Výsledky 1 až 25 z 28

Téma: Int. obchod problem s objednávkou.

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Int. obchod problem s objednávkou.

Citace Původně odeslal sAd Zobrazit příspěvek
    TikTak: Problém je v tom, že většina menších e-shopů využívá přímo skladová data jejich velkodistributorů. Pořízení jejich vlastního systému by zřejmě bylo zbytečné vyhození peněz a nemělo by smysl.
    Ja to samozrejme chapu a rovnez dobre chapu, ze PC obchudek velikosti 2+kk bytu nemuze mit na sklade to samy, co treba Alza nebo CzC, nicmene z logiky veci "skladem na prodejne" pro mne znamena, ze si to prijedu vyzvednout a z toho "skladu" mi to taky hned vydaji. A pokud to tak neni, maj mit u zbozi (jako slusnejsi male obchody) neco jako "skaldem na externim sklade - distribuce do 24h" atp.

Zni to blbe, ale pokud daj v pekarne ven ceduli, "cerstve rohliky", tak taky po prichodu do kramu neocekavam, ze mi reknou - "ale rohliky nejsou tady skladem, ale na extrernim, muzete si je objednat a zejtra maximalne, pozitri tady budou"

Jak rikam - chapu to (prejimani dat z jinych shopu, konkurence a maximalni nabidka veci skladem atd atd), ale u mne pojem "skladem na prodejne" = prijet si - odvezt si, ne si to "obejdnat" za dva dny...

A osobne kdyz neco nakupuju, tak mam dva stavy, bud
    a) neco extremne rychle potrebuju a pak musim vyuzit shopu, kde mi to skutecne ze skladu vydaj a ja jedu a nebo
    b) neco schanim a hledam dobrou cenu, prijemne jednani a dobre zarucni reference, pak klidne zvolim maleho a slusneho prodejce, co mi to objedna do par hodin ci dnu
    Naposledy upravil tiktak; 16.10.2008 v 20:23.
    Dell E6400 (P8400, 4GB RAM, 500GB 7.2k, NVidia Quadro NVS 160M, Wifi, BT, DVDRW, LED WXGA+)
    Dell XPS 1330 Red (T7300, 2GB RAM, 160 GB 7.2k, NVidia GeForce 8400M GS, Wifi, BT, LED WXGA, DVDRW)
    IBM T42 (Dothan M745, 1.5GB RAM, 160GB 5.4k, R9600, Wifi, BT, SXGA+, DVDRW)
    Nikon D90 + MB-D80, Nikon18-200VR, Nikon 80-200/f2.8, Nikon SB-900, Lowepro, Tenba, Kata, ...
    http://www.atty.cz/ - Pražský e-shop a prodejní kancelář e-cigaret

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Problem s PC - Samovolne vypinanie
    Založil B7u3A v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 15
    Poslední příspěvek: 04.11.2005, 21:00
  2. Problém s odesíláním dokumentů u e-mailů
    Založil P.D. v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 30.10.2005, 07:24
  3. Dalsi problem s Audigy a Genius HT
    Založil astra4 v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 6