Ja to samozrejme chapu a rovnez dobre chapu, ze PC obchudek velikosti 2+kk bytu nemuze mit na sklade to samy, co treba Alza nebo CzC, nicmene z logiky veci "skladem na prodejne" pro mne znamena, ze si to prijedu vyzvednout a z toho "skladu" mi to taky hned vydaji. A pokud to tak neni, maj mit u zbozi (jako slusnejsi male obchody) neco jako "skaldem na externim sklade - distribuce do 24h" atp.
Zni to blbe, ale pokud daj v pekarne ven ceduli, "cerstve rohliky", tak taky po prichodu do kramu neocekavam, ze mi reknou - "ale rohliky nejsou tady skladem, ale na extrernim, muzete si je objednat a zejtra maximalne, pozitri tady budou"
Jak rikam - chapu to (prejimani dat z jinych shopu, konkurence a maximalni nabidka veci skladem atd atd), ale u mne pojem "skladem na prodejne" = prijet si - odvezt si, ne si to "obejdnat" za dva dny...
A osobne kdyz neco nakupuju, tak mam dva stavy, bud
a) neco extremne rychle potrebuju a pak musim vyuzit shopu, kde mi to skutecne ze skladu vydaj a ja jedu a nebo
b) neco schanim a hledam dobrou cenu, prijemne jednani a dobre zarucni reference, pak klidne zvolim maleho a slusneho prodejce, co mi to objedna do par hodin ci dnu

Odpověď s citací