Tak se mi objevil takovy nemily problem...
V PC pouzivam obyc Outlook od Microsoftu (mam Win XP). Vsechny mozne zpravy (Dorucene,Odeslane,Koncepty,atd.) se defaultne ukladaji do slozky Identities (C:\Documents and Settings\?uživatel?\Local Settings\Data aplikací\Identities\{9A01FAD6-A04A-4005-B7C1-61FB46588BE9}\Microsoft\Outlook Express).
Vzdy, kdyz jsem reinstaloval PC a podobne, tak jsem si tyhle Outlook soubory,formatu ".dbx" ulozil treba na flash disk a po ciste instalaci systemu a nastaveni Outlooku jsem to zase vlozil do teto slozky (viz. vyse) a vsechny maily jsem zase mel. Jenze ted nastal problem...
Cas od casu mi Outlook nabidne kompresi vsech mailu. Tu jsem vzdy provedl a vse slapalo jak melo, maily jsem stale videl. Nyni ale po teto kompresi jsem zapnul Outlook a vsechny maily jsou pryc (Dorucene,Odeslane,atd.),proste tam nic nezustalo. Koukl jsem se tedy do slozky Identities (viz. vyse) a tam vidim soubory ".dbx", ktere tam spravne maji byt a jejich velikosti jsou "Dorucene" - cca 150MB, "Odeslane" - take cca 150MB, cili v tom jsou ty moje maily ktere nyni ale bohuzel nevidim. A pokazde kdyz zapnu Outlook, tak mi to nepracuje s temito slozkami, ale udelaji se nove, napr. "Dourucena posta (1).dbx"...
Nevi nekdo cim to muze byt ze to nepracuje prave s temi slozkami ve kterych mam sve maily? Diky
Jeste me ted napadl nejaky vir, tak zkusim project PC a uvidim...Ale je to stejne zvlastni.