Citace Původně odeslal Jezevec
2 miki Mozna je to timhle:
Windows XP s SP1 až desetkrát pomalejší? Petr

Dnes, 26. března 2003, 13:31 Software
Přiznám se, že jsem původně o této záležitosti ani nechtěl psát, protože si myslím, že se v jejím případě dělá z komára velblouda. Začalo to tím, že Microsoft vypustil článek ve své Knowledge Base. Ten pojednával o možnosti, kdy programům může trvat start znatelně (až 10×) pomaleji s nainstalovaným SP1 ve Windows XP než bez něj. Konkrétně se tam píše: „Problém může nastat v případě, kdy program často alokuje a dealokuje velká množství paměti“. To samozřejmě drtivá většina programů nedělá a jejich zpomalení je neznatelné.

Microsoft se vzhledem k tomu, že tato situace představuje problém pouze pro velmi málo programů a patch nebyl dostatečně otestován, rozhodl nedat opravu volně k dispozici. Já bych doporučoval vyčkat až buď Microsoft vydá opravu k tomuto problému, nebo vydá další Service Pack. Pokud jste však přesvědčeni, že je to pro vás životně důležité, můžete si patch stáhnout: z IEBeta.net či ntlwordl, je samozřejmě pouze pro anglickou verzi Windows XP.
zdroj www.cdr.cz

BTW: nechces si zmenit avatara ??
1)hmmm tento clanek jsem cetl ale jeste jsem tem patch neaplikoval,nevim co to udela s ceskymi XP.
2) ksicht si změnit mužu, ale bude to chvilku trvat než něco najdu abych byl originalni. Takže soráč ,že ho mam stejny jako ty, nevedel jsem že už to nekdo používá dřive.