At jsou windows sebeposr*nejsi, tak napr. kvalita renderingu fontu je proti Linuxu ale i MacOS na uplne jine urovni. Mnozstvi a kvalita ovladacu .. opet vitezi Windows a mnozstvi aplikaci je pro Windows take nejvetsi.
Tj. osobne nevidim duvod na desktopu pouzivat neco jineho nez prave Windows. Nevim, co by uzivateli oken mohl MacOS nabidnout, sem zvedav, zda nejaky uzivatel tohoto systemu sem napise neco zajimaveho.
Ja uz mam obdobi hledani nejakeho alternativniho OS za sebou, precijenom OS je pro me pouze "spoustec" softwaru co se umi rychle probudit z rezimu spanku. Do budoucna dulezitost OS stejne bude klesat, diky nastupu webovych aplikaci a dnes uz relativne dobre zvladnute virtualizaci.
Původně odeslal Caleb
Jeste by to chtelo nejakeho linuxaka, aby prispel
Nejde mi o flame, ale o nejakou plodnou diskuzi,
nechci bejt protivnej calebe, ale pokud chces plodnou diskuzi a ne flame, chtelo by to zacit jinak nez konstatovanim ze 'a a b nema uzivateli co nabidnout a nevidis duvod, proc by to vlastne nekdo mel pouzivat' ...
Hrrrr, will you stop using people as human driven search engines? Google.com has all the answers you need.