Zvyseni vykonu - prakticky kazdej wifi router nebo AP ma moznost nejaky regulace vykonu (alespon co znam ja), prostuduj poradne manual. Nicmene z vyroby byvaji defaultni nastaveni vetsinou na skoro plnej vykon, takze i tak to asi nevyresis. Nicmene manual bych byt tebou prostudoval, vykon se vetsinou ridi pres http rozhrani nebo nejakej obsluznej software.
A i tak musis mit fakt zelezny steny, ja schvalne chodil doma kolem baraku a signal z wifi bez problemu chytam na slusne urovni i na nekolik desitek metru okolo domu z kazde strany a to jen na PDAcku (kdybych vzal do ruky notebook, tak diky vetsi antene notasu bych poposel jeste podstatne dale a byl bych OK), tedy pres hodne zdi a o to bytelnych obvodovych. A jak jsem psal, tak na 2dB antenku, APcko mam hozeny na PC kejsu a vykon snizenej na stredni z moznosti asi 5ti vykonovych stupnu.
Tedy nerikam, ze to neni nemozny nic nechytit za druhou stenou, ale je to spis hodne podivny
EDIT: ikdyz ted jsem zbezne koukal, ze tvuj model asi regulaci vykonu nedisponuje, nicmene to jsem jen fakt zbezne kouknul![]()