Výsledky 1 až 16 z 16

Téma: WWW - Casemodding galerie

Standardní WWW - Casemodding galerie

Zavedl jsem na svých www stránkách galerii CASE modingu. Máte-li nějaké zajímavé úpravy apod., rád bych tam uvedl obrázek, nebo alespoň odkaz na vaše vlastní stránky.

Samozřejmě stojí i o konstruktivní kritiku stránek.

Odkaz je zde
    http://jaja.kn.vutbr.cz/~dolezal6/

nebo taky v podpise.

Bastlení zdar !
    PC AREA --- Galerie českého a slovenského Casemoddingu --- OUTDOOR --- Na kole, po horách, atd... --- PM Consulting --- Projektové řízení, vzdělávání, konzultace, atd...

Standardní

tak jsem to "trosku" optimalizoval. uz to snad nevypada tolik humpolacky.

nejake obrazky v case modding uz taky jsou, chtel bych ale predevsim nejake obrazky od Vas - at je to prevazne tuzemska zalezitost.

kdyztak to zkouknete, jestli neni nekde nejaky problem...

diky
    PC AREA --- Galerie českého a slovenského Casemoddingu --- OUTDOOR --- Na kole, po horách, atd... --- PM Consulting --- Projektové řízení, vzdělávání, konzultace, atd...

Standardní

můžeš tam dát nějaký obrázky z http://home.tiscali.cz/blackster
    aneb počkej po LAN party, pak budou nový kvalitní fotky...
    1. místo v soutěži o nejlepší Casemod na IV. Lan párty OC.CZ v Brně (31.7. - 3.8. 2003).
    & 220 HP veteran power

Standardní

UŽ JE TO TAM....OZVI SE, ZDA JE TO OK.

A VY OSTATNÍ - NENECHTE SE ZAHAMBIT...TEN SERVER NA KTEREM TO JE, JE GIGABITOVÝ, TAKŽE CELKEM HUKOT...I VY TAM MŮŽETE MÍT SVŮJ MODDING, NEBO NĚJAKÝ JINÝ PŘÍSPĚVEK....

Standardní

diky, vypada to OK
    1. místo v soutěži o nejlepší Casemod na IV. Lan párty OC.CZ v Brně (31.7. - 3.8. 2003).
    & 220 HP veteran power

Standardní

Citace Původně odeslal Chocen
    UŽ JE TO TAM....OZVI SE, ZDA JE TO OK.

A VY OSTATNÍ - NENECHTE SE ZAHAMBIT...TEN SERVER NA KTEREM TO JE, JE GIGABITOVÝ, TAKŽE CELKEM HUKOT...I VY TAM MŮŽETE MÍT SVŮJ MODDING, NEBO NĚJAKÝ JINÝ PŘÍSPĚVEK....
    az jednou dodelam ten svuj tak ti ho tam poslu ale kdy?
    velká bedna pod stolem s C2D a ATi....

Standardní

CO NEJDŘÍV

Standardní

BTW - TED JSEM ZJISTIL, ZE TEN SERVER MA NEJAKE MOUCHY - TAKZE POKUD SE NEZOBRAZI NEJAKY OBRAZEK, NENI TO CHYBA MOJE...ZKUSIM NAJIT NEJAKY SOLIDNI HOSTING....

Standardní

Taky rad prispeju az to nejak kvalitne nafotim sice jde jen o chieftec s pruhlednym celem modrejma katodama a kulatejma kabelama .. takze nic hardcore ale i tak to klidne rad vystavim

Standardní

není problém - je to pro Vás....snad to jednou bude stránka, kam si budou lidi chodit pro inspiraci. Samozřejmě nejlépe by bylo, kdyby jste to doplnili pracovním postupem a tak ...

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

Jo, jako inspirace fajn, ale ty články o subwooferu a snižování hluku jsou nic moc. Řek bych, že laikovi stejně nic moc neřeknou. O některých věcech by bylo třeba se trochu rozepsat.
    MB G... a to už taky není pravda ;)
    A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........

Standardní

třeba kde ? napiš mi na mail, ať to pořádně probereme...

Senior Member mince
    Vliv
    299

Standardní

OKi, teď nemám moc času, ale doma na to kouknu a napíšu.
    MB G... a to už taky není pravda ;)
    A nekřičte na mě, pokud jsem plácnul nějakou hloupost ...........

Standardní

takže byly provedeny nějaké další optimalizace, plus nejake nove clanky se taky najdou - hlaste prosim pripadne chyby (hlavne kvuli tem optimalizacim, nevim, jestli bude vse fungovat tak, jak ma. diky).

Moderátor Avatar uživatele daso
    Vliv
    305

Standardní

uz jsem ti posilal na icq.
    tak tady to mas jeste jednou.
    ASRock ALiveNF6P-VSTA | AMD Athlon64 (Orleans) 1,8@2,4 GHz 1,4 V | 2,5 GB DDR2 | nVIDIA GeForce 7600 GS | MAXTOR DM10 250 GB | LG GSA-4165B
    ---
    ◄ ΔΑςΙΔ ΒΟΩΙΕ ►
    On the 8th day God created David Bowie.

Standardní

to icq nějak nezafungovalo...zkontroluju číslo v profilu....hodim to tam co nejdřív...

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. www definovane velikosti
    Založil DoDo1 v sekci fóra Programování
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 20.02.2005, 12:19
  2. Wifi - DC - WWW
    Založil kawasaky v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 27.01.2005, 18:39
  3. zakazane www adresy
    Založil m_bert v sekci fóra Operační systémy na bázi Unixu
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 06.01.2005, 11:20
  4. Chtěli byste casemodding shop s větším sortimentem výrobků?
    Založil Stoobi v sekci fóra Case modding
    Odpovědí: 20
    Poslední příspěvek: 12.07.2004, 12:43
  5. Vyskakující okna s přihlášením na www. stránky
    Založil vahy v sekci fóra Ostatní operační systémy
    Odpovědí: 18
    Poslední příspěvek: 20.01.2004, 12:29

Pravidla přispívání