Odinstalovani a nainstalovani DNA 8.9 driveru, take nepomohlo. Napada me, zda to nemuze byt nejakym kodekem zobrazujicim video?
Odinstalovani a nainstalovani DNA 8.9 driveru, take nepomohlo. Napada me, zda to nemuze byt nejakym kodekem zobrazujicim video?
KVFREE.net - Freediving Karlovy Vary
Olympus E-410 + Zuiko ED 14-42mm + Zuiko ED 40-150mm
Setkal jsem se s podobnou věcí a někde byly artefakty, dělal to překvapivě ATI Tray tools. Odisntaluj vše co v systému najdeš od ATI, stáhni poslední ofic driver a zkus to bez jakejchkoliv podpůrnejch prográmků.
The best Unreal Tournament maniac.
Stejný problém - out of range - jenom seznam her u kterých to dělá je trochu jiný.
PC 8400 P45 DS4, nic není přetaktované, zdroj 550 značkový. Na tutti to dělá karta, ovladače odzkoušeny hafo a nic. Už jsem ztratil trpělivost a poslal ji na reklamaci, takže už nevyzkouším, jestli pomůže ATI Tray odinstalovat. Napiš jestli to pomohlo. Dík.
Mozne reseni?
http://forums.sapphiretech.com/showthread.php?t=20584
Zkusim a napisi.
EDIT: Tak podtaktovani nepomohlo...
EDIT2: dalsi reseni
http://forums.amd.com/game/messagevi...VIEWTMP=Linear
EDIT3: tak nechapu, po vyzkouseni vseho mozneho, kdy mi nesly ani hry, ktere pred tim bezely v pohode, jsem nastavil ponekolikate default a vsechny hry se rozjely jakoby nic...
Naposledy upravil Hynchenzo; 07.10.2008 v 16:09.
Pokud máš taky P45, což jsi nenapsal ale Azbuk jí má, tak hledej problém tam. P45 je chipset s vadnym PCI-E ví to sám intel, neni to tajemství, byl kvůli tomu odložen ale stejně ho vydali s touto chybou. Projevuje se to vesměs špatnym výkonem v crossfire, horšim než u I975x a podobně. A bohužel také občas nekompatibilitou s RV770. Hlavně gigabity tim trpí. Taková P45 DS4, tam X2 vůbec nefungovala, 4870 padal přesně jak píšeš, po flashi biosu už X2 fungovala, ale padala do blackscreenu i v 2D. Karty na jinejch deskách ok, NV karty nebo starší ATI v této desce taky ok.
The best Unreal Tournament maniac.
P45 nemam, mam starickou nForce4 4X, s predchozi kartou jsem zadny problem nemel (Ati 1950 GT). Ted jsem zvysil rychlost otacek vetrniku na karte (z 80ti stupnu na 55 v idle) tak uvidime.
Zkusim jeste jednou odinstalovat vse od ATi (vcetne registru) a nainstalovat znovu oficialni drivery. Zadnou aplikaci tretich stran jsem nepouzil. Kazdopadne diky za radu.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)