Zajimave, mam take E8400 a lapovat proc me nenapadlo, zato jsem poradne vylestil 1000 smirkem medeny W blok. Na 4,1GHz pri 1,42V to nebezi vic jak na 26-27st behem normalnich veci na pc pri loadu v Primu a atd. to ukazuje tak 54-58st. W bloky jsou chlazeny procesor a grafika 8800GTS, cerpadlo je Laing cc a to vse je prohaneno pres 3 vymeniky zn. Skoda 120.

Citace Původně odeslal Gestler Zobrazit příspěvek
Wow...je to fuška ale mužu vřele doporučit!!nemužu říct přesně kolik jsem ubral, podle posuvného měřítka (šupléra) cca 0,7mm,možná trošku víc,teploty spadly o 3-4° v zátěži a o 5° v idle,konkrétně jádro 0 36° jadro 1 38° v klidu a orthos obě jádra max 64-65° při 1,47V 4GHz v otevřeném bigtoweru ale bez dálších ventilátorú,jen AC Freezer Xtreme(po malých upravách) 12cm fan ve zdroji a 12cm na Acceleru S1...konečně jsem celkem spokojen s teplotama

Nevím zda tato informace má vubec pro někoho nějakou cenu,jestly se někdo bude takto s..t s broušením HS už pomalu stárnoucího C2D,pokud ano - vězte,že je to pekelná dřina to po broušení zase rozleštit