Výsledky 1 až 18 z 18

Téma: Nejdepresivnější fotografie?

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Terorista karabínový mince Avatar uživatele PiT
    Vliv
    300

Standardní Re: Nejdepresivnější fotografie?

Bob van Sikorski:

Nemyslel som to tak ofenzivne, ako si to pochopil... Bol to len moj povzdych celkovo nad ludskou naturou ventilovany smerom k zakladatelovi threadu...

Kenedyovsky klan zil/zije ako ?

Sikorskeho som objasnil trochu v predoslom poste...

A ked nevidis suvislost, tak nema cenu sa vobec o tom bavit... Proste je clovek hovado a ludska natura divna... Spravame sa ako virus, nicime planetu a hladime iba na seba...
    And down we go again, under the relentless wawes, into the arms of calm breakers, into bayou of forgotten dreams
    Like sand slipping through my fingers, nothing ever lasts, ever will

no já to taky napsal koukám zbytečně drsně, takže přijmi mou omluvu Pite. jinak se závěrečnými dvěma větami z tvého posledního postu souhlas.

Takové fotky umožňují často dva základní výklady a to všeobecnou honbu za vlastním prospěchem, nebo honbu za vlastním prospěchem doplněnou či přetavenou do vůle pomoci. Spousta lidí často argumentuje tím, že to dá světu vědět, co je kde špatně, upozorní a tím tedy pomůže, osobně jsem v drtivé většině případů přesvědčen, že takové fotky mají pomoci především autorovi. Ti, kdo s něčím mohou či chtějí pomoci vědí, co je kde špatně, minimálně v rámci svých možností pomoci. A v Africe, zvlášť východní, západní a střední, není snad místa, kde by to potřeba nebylo.

Tahle diskuze už tu v nějaké formě byla, každý má na tohle téma vlastní názor. Deprese? Osobně necítím žádnou depresi, mám ponětí, jak to ve světě chodí a leccos jsem taky viděl na vlastní oči. Jen na foťák, na ten jsem si v takových situacích nedovolil ani sáhnout, natož aby mě to vůbec napadlo. Tu fotku jsem zavřel tak rychle, jak jsem mohl, osobně nemám jediný důvod si něco takového prohlížet, proto ani nechodím na výstavy, kde takové fotky jsou - a identifikuji je snadno, obvykle se v jejich názvu vyskytuje slovo "best".

btw: ano, dnes jsme na tom tak dobře, že relativně významně (nebo řekněme "viditelně") finančně pomoci někomu, může často i žák základní školy ze svého kapesného, tak je to. Jen si musí dobře zvolit komu.
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

tomu fotografovi ta fotka velmi nepomohla, kedze spachal koli nej samovrazdu...

Citace Původně odeslal shelll Zobrazit příspěvek
    tomu fotografovi ta fotka velmi nepomohla, kedze spachal koli nej samovrazdu...
    V prvním plánu mu pomohla velice.

Doporučuji si o tomhle případu něco přečíst, můžeš se dozvědět mnoho zajímavých věcí. Byla to horem dolem propíraná věc, najdeš k tomu jistě spousty zdrojů. A jen tak pro zajímavost, on nespáchal sebevraždu kvůli tomu, co viděl ani kvůli tomu, co na té fotografii je. Dál k tomu nic, není proč soudit.
    [PC] i7-3770K @4.5 GHz w/Noctua NH-D14 SE2011 | 32 GB Patriot G2 | Asus P8Z77-V Deluxe | Crucial M4 256 GB | 2x WD20EZRX RAID1 | BD-RE LG GBW-H20L | Sapphire HD7750 Ultimate | Enermax Revolution87+ 550W | Antec Solo II | Asus Xonar Phoebus + AKG K271 MkII | NEC PA231W + SVII + Spyder3EE
    [Photo] Nikon D700 + MB-D10 | AF-S 16-35/4G VR | AF-S 24-120/4G VR | AF-S 50/1.4G | AF-S 60/2.8G | AF-S 85/1.8G | AF-S 70-200/2.8G VRII | TC-17E II | SB-900 | Transcend cards | Heliopan + Formatt filters | Gitzo support | Kata + Tamrac bags
    You're guaranteed to miss 100% of the shots you don't take. (Wayne Gretzky)

Ta fotografie je přesně o tom čem jsou všechny média.

Ukazují jen to co chtějí ukázat. A nic dalšího už v tom těžko uvidíte.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Adobe demonstruje fotografie se Z-Bufferem
    Založil no-X v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 14
    Poslední příspěvek: 03.03.2008, 10:48
  2. Prostorové fotografie
    Založil MirrA v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 30.08.2006, 13:22
  3. Nejde objednat fotografie online
    Založil lubosbrno v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 28.06.2005, 09:00
  4. Forum digitalni fotografie 2005 - download prezentaci ??
    Založil Connor v sekci fóra Digitální foto a video
    Odpovědí: 0
    Poslední příspěvek: 16.06.2005, 11:24

Pravidla přispívání