To bude tezke, my to resime firemni kartou, kterou se tyhle nakupy delaji (akorad s paypal je trosku vetsi problem, ani ne z technickeho, jako ucetniho)
To bude tezke, my to resime firemni kartou, kterou se tyhle nakupy delaji (akorad s paypal je trosku vetsi problem, ani ne z technickeho, jako ucetniho)
Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!
I'm not arrogant...I'm just better than you!
Zkusil bych oslovit firmu Jimaz (www.jimaz.cz). Sice tenhle soft přímo v nabídce nemají, ale píšou že jsou schopni zprostředkovat ledacos.
Já přes ně pro firmu kupoval TotalCommander, IrfanView, Alcohol 120% a možná ještě něco.
Vždy v pohodě a bez problémů.
Intel Core i5-2500@3,8GHz, Gigabyte Z77X-D3H, 8GB DDR3 1600 MHz, Gigabyte AMD Radeon 7850 1GB, Asus Xonar DX, 128GB SSD Crucial M4, 1500 GB Seagate + 1500 GB Samsung F3 EcoGreen, LCD NEC 20" 20WGX2
Mohu se zeptat jak to nakonec dopadlo s koupí Ultramonu? (z jiného důvodu tento thread z historie nevytahuju)
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | KRIMIONLINE - internetový magazín z kriminálního prostředí | REGIONONLINE - internetový magazín z regionálního prostředí | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks
bohuzel nijak - nakonec mi bylo receno, ze spousta lidi pouziva vice monitoru a ultramon nepotrebuji, takze ho nepotrebuju ani ja...
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)