Řekl bych, že částečně určitě... A pokud ne tyhle konkrétní, určitě jsou i jiný co umí "offline defragmentaci".
Řekl bych, že částečně určitě... A pokud ne tyhle konkrétní, určitě jsou i jiný co umí "offline defragmentaci".
Tak koukám, že tohle je neprůchozí. Jediná rozumná defragmentace disku s 4-15GB souborama je přesun na jinej disk a zpátky. Už pět hodin se to pokouší defragmentovat JEDEN film. Omg.
na tohleto je dobrej Diskeeper. ten si s tim poradí i když je místa opravdu málo.
btw co takhle filmy, muziku a další věci, kterym fragmentace nevadí, hodit do seznamu Excluded?
"Internet je místo, kde většina žen jsou ve skutečnosti chlapi, chlapi jsou chlapi a většina dětí jsou agenti FBI." | "Kdo chce kam, pomozme mu tam." | "Neexistují velké problémy, ale malá kladiva."
Poněkud laická otázka: je potřebné defragmentovat disk (část disku) sloužící jako úložiště? Já osobně teda defragmentuju jen systémový disk (systémovou část disku) a IMHO to úplně stačí![]()
"Nejhorší není to, čeho jsme se dopustili na ostatních, ale to, co jsme spáchali sami na sobě."
Intel i5-8400 (CF) | GB Z370 Aorus Gaming K3 | Kingston 2x8GB HyperX Predator 3000MHz | GeForce GTX 560Ti | Samsung 860 Pro 512GB | SB X-Fi Gamer | Asus 2014L1T | Seasonic Focus Plus 550W | SilentiumPC Armis AR7 TG | EIZO EV 2455 | Marantz PM6006 plus Wharfedale Diamond 230 + Audio-Technica ATH-T500 | Windows 10 Pro
O&O je takty dobrej. Volnýho mám 250GB, JENŽE to není souvislý místo. A to je u velkejch souborů totální kolaps, protože ono si je to ty fragmentovaný data potřebuje někam uložit vcelku. Shit
Diskeeper mi jednou rozházel systémový oblasti disku tak, že jsem tu partition musel odepsat![]()
Naposledy upravil Zdenek Dubnicky; 30.09.2008 v 18:40.
Zkusil jsem snad všecky možné defragy a nakonec jsem zakotvil u Raxco PerfectDisku. Umí skvěle optimalizovat systémovej disk, je celkem nenáročnej na prostředky. Zvládá defragovat pagefile, MFT, metadata atd.
http://www.grafika.cz/art/sw/raxcoperfectdisk.html
http://www.raxco.com/
# Core i7 2600K # Noctua NH-D14 SE2011# ASUS P8Z68-V Pro # Kingston 8GB DDR3 1600CL9 LoVo # EVGA GTX670 FTW Sig2 # X-Fi Titanium (+LM4562) # SSD Intel X25-E 32GB # SSD Intel 320 Series 160GB #WD1001FALS+SILENTMAXX # Optirac AD-7200S # Enermax MODU87+ 800W # Chieftec Dragon BIG # fan control Sunbeam Rheobus # Logitech G15NEW + G5 # EIZO S2031W-E # Sennheiser HD555 (595mod) #
OT: vas bych mel dovest nasemu ITakovu ... Jeho ukol odinstalovat stare office a provest instalaci novych => 2x WinXP defrag PRED odinstalovanim. Pak 3x defrag PO odinstalovani. Instalace novych Office a nasledne 1x defrag. Pul dne zabiteho casu. Zacit mi to na mojem PC, tak mu to VNC odinstaluju. /OT
web: Apple MacMini 2018 | Intel i5 3.0GHz | 16GB RAM | 512GB SSD | Dell U2412M
games: Intel i5-2500K@4GHz | GB Z68MA-D2H | Kingston HyperX 8GB DDR3 | MSI GTX770 Lightning | Samsung 840 EVO 120GB + Crucial MX300 525GB | Seasonic M12II 620W
data: Intel G2020 | GB B75M-D3V | Transcend 4GB DDR3 | 4x WD RED 3TB | Ubuntu Server
Defragmentovat se musi. Jeste bych mu doporucil, pred kazdou defragmentaci antivirouvou kontrolu symantecem, bezpecnost musi byt![]()
Lidi o mně říkají, že jsem flegmatik. Mně je to ale jedno!
I'm not arrogant...I'm just better than you!
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)