Výsledky 1 až 25 z 52

Téma: Mandriva a její systémy (vše sem - novinky, problémy....)

Threaded View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Mandriva 2009.0 se blíží

Citace Původně odeslal HonzaRez Zobrazit příspěvek
    No psal to někde v diskusi na Mandrivalinux pan Cyroň... Předpokládám, že snad nikdo nebude aktualizovat funkční 2008.1 na RC 2009 (možná jen pro pokusné účely), ale přesto asi aktualizace bude složitější kvůli tomu KDE4...
    Honza
    Ano, máte opravdu pravdu. Přečetl jsem si ten READ ME soubor k RC2 verzi, a také to nedoporučují, ale jen v případě, kdy používáte právě KDE 3.x, pokud již máte 4.x nebo GNOME, tak by mělo vše být OK. Také tam psali, že to nedoporučují jen u běžných typů instalace(z DVD...), ale přes síť ano, protože standardní média neobsahují KDE 3, ale jen KDE 4.1, snad to ale platí pouze pro RC 2 verzi, v README souboru k stabilní Mandrivě 2009.0 je uvedeno, že bude obsahovat obě prostředí(krom dalších samozřejmně)...

Jinak snad během dnešního večera bude k dostání ta RC2 verze, tak kdyby to někdo stáhl, nainstaloval a vyzkoušel a napsal posléze své zkušenosti, nebudu asi jedinný, koho by to zajímalo.
    Naposledy upravil JamesCZ; 25.09.2008 v 11:45. Důvod: oprava překlepu
    Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).

Vyšla Mandriva Linux 2010 informace zde, download zde

AMD AthlonXP 2000+; 1,5 GB RAM;WD 250 GB + WD 60 GB; GF 4 MX 64MB VRAM.
    Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).
    Spokojený uživatel KDE 4.4.2
    Pokud máte zájem, mám svůj blog, který najdete zde.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání