Sháním něco podobného. Rád bych si přepínal audio ze dvou počítačů na jednu repro soustavu. Soustava je klasická 5.1 a oba počítače samozřejmě budou posílat taky 5.1. Připojeno přes jacky, tedy tři kabely.
Bohužel jsem nic takového nenašel, nejblíže je asi http://elektro-dvd-audio.nej-ceny.cz...stupu-3-1.html ale pro mé potřeby nanic, pouhé stereo + video přes cinche (pokud se nepletu).
Právě si jdu koupit sadu prodlužovacích kabelů, které vyvedu na stůl a přepojovat budu manuálně, ale kdyby někdo náhodou přepínač na 3 jacky (2 x 3 jacky vstup a 1 x 3 jacky výstup) nebo více znal, podělte se prosím. Případné díky.
Switch na jacky sem nevidel, pouze ten na cinche, kdyz ozelis degradaci zvuku, daji se koupit 2-3kusy techto skatulek a doplnit je redukcema, coz nemam rad, ale jinak asi budes prepinat kabely na stole...
Jinak zpet k topicu kdyz sem pouzival uvedeny switch na prepinani, za pouziti bezneho 5.1recieveru sony a ruznych zdroju signalu, tak sem nepozoroval, zadny problem se zvukem. Vsechno bylo propojeno konzumnimi kabely bandridge. Dokonce ten switch mam nekde v zasuvce, co kdyby se nekdy hodil.)))
Spousta vice ci mene uzitecnych veci a zivot okolo...jdete se projit.
S audio switchy je obecne problem u vicekanaloveho zvuku. Ne ze by neexistovaly firemni vyrobky, viz treba www.zektor.com, ale je to drahe, aktivni napajeni vyvolava problemy...a ostatne jine firmy jsou na tom s cenou podobne. Da se sice uzit Belkin KVM konstrukce, ale pripada mi to zbytecne komplikovane. Stejne drahe jsou profi switche pro audio studia.
S pouzitim DPDT prepinacu (at extra, nebo s propojenym prepinajim jednim cudlikem) se da takova hracka postavit rychle. Dokonce neni nutny plosny spoj jako na http://www.haztek-software.com/bl3nd/posts/11.
To vse samozrejme za predpokladu, ze nemame obe zarizeni propojeny optikou nebo koaxem, ale to by tento dotaz asi neprisel.
*Core i7 980X II ASUS P6X58D Premium II **AMD IIX6 1090T II ASUS CrossHair Formula III FX790 II Saphire HD 5870 Vapor-X II DDR 3 1333MHz 4*2GB Corsair II
Windows XP Prof. SP3 + Windows 7 Ultimate 64 bit, Software DAW,
---------------
DAW studio
Tak výše uváděný Gembird DSA - 4 audioswitch jsem pořídil a vyzkoušel. Na všech kanálech lehce šumí (nejspíše je to dáno přechody...), ale jinak spokojenost.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)