Výsledky 1 až 14 z 14

Téma: Freeware alternativa k Total commanderu

Standardní Freeware alternativa k Total commanderu

Znate nejakou freeware alternativu k total commanderu?
    No nemyslim zrovna nejakou, ale nejakou dobrou.

Prosel sem spoustu programu a jediny alespon trochu prijatelny byl muCommander, ale ten byl v jave a navic i tak nic moc (treba neumel taby atd.).

Standardní Re: Freeware alternativa k Total commanderu

Siroce pouzivane jsou Servant Salamander nebo FAR manager. Ale jejich schopnosti neznam osobne.

Citace Původně odeslal jedik
    Siroce pouzivane jsou Servant Salamander nebo FAR manager. Ale jejich schopnosti neznam osobne.
    Salamander ve free verzi je 8 let stary, far nema win32 gui, ale jen textovy, coz je docela neprijatelny kvuli drag a drop treba.

Zkus se podivat na freeCommander http://www.freecommander.com/
    Lenovo Thinkpad X220 (i5 2410M, 16GB RAM, HD3000, 12,5" IPS, 1TB HDD Seagate 7mm, 120GB mSATA Crucial M4), Mini Dock Plus Ser. 3, 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W

Jiste, ze uz sem zkousel, nic moc.

Ja som nedavno zacal pouzivat freecommandera a som uplne spokojny. Mohol by si aspon blizsie napisat co od programu chces.
    Drupal freelancer

No hlavne me na nem stve, ze mam windows kopirovani, nema taby a nepta se pred kopirovanim ...

to posledni bych i nejak prekousl.

No tak se muzes zeptat autora, jestli to tam neprida. Nebo si naprogramovat svuj, lepsi
    Lenovo Thinkpad X220 (i5 2410M, 16GB RAM, HD3000, 12,5" IPS, 1TB HDD Seagate 7mm, 120GB mSATA Crucial M4), Mini Dock Plus Ser. 3, 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W

Citace Původně odeslal Lolita
    Salamander ve free verzi je 8 let stary, far nema win32 gui, ale jen textovy, coz je docela neprijatelny kvuli drag a drop treba.
    D&D ma jako plugin

Osobně jsem zrovna včera přešel z TC na FreeCommander, nedávno(17. září) navíc vyšla nová verze - 2008.06c.

Stáhnout si ji můžete zde. Jedná se o oficiální download server.

Informace o tomto programu si můžete v angličtině přečíst zde:

http://freecommander.com/fc_details_en.htm

Navíc, jako jedni z mála zemí máme i lokalizovanou nápovědu, viz. zde, je nutné ji ale na stejné stránce stáhnout a nainstalovat ji. Zde je přímý odkaz pro stáhnutí.
    Naposledy upravil JamesCZ; 21.09.2008 v 19:31. Důvod: oprava odkazu, menší změna
    Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).

Vyšla Mandriva Linux 2010 informace zde, download zde

AMD AthlonXP 2000+; 1,5 GB RAM;WD 250 GB + WD 60 GB; GF 4 MX 64MB VRAM.
    Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).
    Spokojený uživatel KDE 4.4.2
    Pokud máte zájem, mám svůj blog, který najdete zde.

Senior Member mince Avatar uživatele LtK
    Věk
    50
    Vliv
    296

No je tu este aj Unreal Commander.
    Podporuje pluginy pre TC, ma taby, a je free aj pre business pouzitie...
    Akurat co ma take divne su ikonky...
    i5 2500K, Asus Maximus IV Gene Z, 16GB DDR3 1600 Corsair Vengeance, Gigabyte GTX480, Intel 320 160GB + 3,64TB HDD by 4xWD, LG GH22LS30, Creative Inspire T5400, Enermax Pro82+ 620W, LCD Philips 240PW, watercooled
    Under construction: C2Q 6600 (OC ~3GHz=334x9), Asus Maximus II Gene, 4x2GB DDR1066 Kingston HyperX, NVidia Asus 280GTX

Citace Původně odeslal LtK Zobrazit příspěvek
    No je tu este aj Unreal Commander.
    Podporuje pluginy pre TC, ma taby, a je free aj pre business pouzitie...
    Akurat co ma take divne su ikonky...
    U UC(Unreal commander) jsem nedocílil toho, aby se mi taby vraceli na původní pozici, na jakou byly nastaveny.

Možná jsem to napsal zvláštně, tak snad to objasním na příkladě:

mám například tab Instalačky, tab je uzamknutý, ale je povolena další navigace v nich. Přejdu do podadresáře třeba Total Commander a zůstanu v něm. Překliknu se ve stejném panelu do jiného tabu, něco v něm udělám a chci zpátky do tabu Instalačky, ale UC mě přepne do toho podadresáře Total Commander, protože to byl poslední navštívený přes tento tab, já bych ale rád přešel do původníhoadresáře tabu. U TC i FC(Freecommander) jsem to nastavil hned, leč u UC jsem tuto možnost nenašel.

Je to už ale asi dva tři měsíce, co jsem to zkoušel, možná že už to ale jde, nevím.
    Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).

Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).

Senior Member mince Avatar uživatele LtK
    Věk
    50
    Vliv
    296

2 Blackknight: Tak toto som neskúšal a v podstate ani nepotreboval. Tab sa dá zamknúť a keď chceš skočiť do podadresára, tak sa Ti otvorí nový tab.
    Ale pôvodná otázka bola na free alternatívu. UC síce nie je identický klon TC, ale na dosť vecí stačí... A pre niekoho by mohla byť výhoda podpora pluginov TC.
    i5 2500K, Asus Maximus IV Gene Z, 16GB DDR3 1600 Corsair Vengeance, Gigabyte GTX480, Intel 320 160GB + 3,64TB HDD by 4xWD, LG GH22LS30, Creative Inspire T5400, Enermax Pro82+ 620W, LCD Philips 240PW, watercooled
    Under construction: C2Q 6600 (OC ~3GHz=334x9), Asus Maximus II Gene, 4x2GB DDR1066 Kingston HyperX, NVidia Asus 280GTX

Citace Původně odeslal LtK Zobrazit příspěvek
    2 Blackknight: Tak toto som neskúšal a v podstate ani nepotreboval. Tab sa dá zamknúť a keď chceš skočiť do podadresára, tak sa Ti otvorí nový tab.
    Ale pôvodná otázka bola na free alternatívu. UC síce nie je identický klon TC, ale na dosť vecí stačí... A pre niekoho by mohla byť výhoda podpora pluginov TC.
    No, to právě nechci, pak ho zase zavírat, když už ho nepotřebuju.

Jinak, samozřejmně, UC je free alternativa k TC,netvrdil jsem opak, jen jsem si dovolil napsat své poznatky, ohledně UC, TC, FC

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Pochlubte se kolik toho sosnete
    Založil Miro2 v sekci fóra Sítě
    Odpovědí: 93
    Poslední příspěvek: 10.09.2008, 21:55
  2. Total Commander - rar plug-in
    Založil Crusheer v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 13
    Poslední příspěvek: 22.05.2006, 10:15
  3. Total Commander 5.51 - Jak přidat třetí projlížecí okno?
    Založil Slimák v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 1
    Poslední příspěvek: 30.11.2003, 06:46

Pravidla přispívání