ja ono LCD mel asi pred mesicem, ale vracel jsem ho ve 14ti denni lhute coz zarucuje nakup po netu, panel je dobrej, podsviceni bylo vyborny, barvy taky, s odezvou u her (CS) jsem nemel sebemensi problem a u filmu taky absolutne nic, kdyz ho proste clovek srovna s nejakym TN, ja mel na srovnani LG L226 WA-WN a to nebylo zrovna v dobe koupe nejaky levny TN, tak je to nehoraznej rozdil at uz jen ve zpracovani nebo v onom podstavci, kterej je mohutnej a pevnej takze urcite nehrozi zadne vyklani, ja ho bohuzel vracel z duvodu ze mi piskal a to pri zobrazeni cerneho podkladu hluboce a svetleho zas vysoce a jako bonus jsem mel kdyz jsem mel chvili otevrenej nejakej statickej obraz napr. prohlizec po jeho zavreni jsem videl ramecky celyho prohlizece na pozadi na plose, vypadalo to jak vodotisk na bankovce, takze putoval nazpet a chtel jsem vzit novej kus ale naskytl se HP LP2275w coz je 22" PVA panel za cca 7000 tak jsem sel radsi do nej, no moc jsem si nepomohl, protoze jsem jiz mel 2 kousky a ted cekam na reklamaci opet z duvodu piskani ted ale pro zmenu se to objevuje pri zmene jasu takze cim ma clovek nizsi jas panelu tim vic mu rve, hold asi budu cumet dokonce zivota do zdi
ale pokud shanis nesirokoulej levnej nonTN panel je to supr volba, pokud by si byl radsi pro sirokouhlej radil bych jiz zmineny HP : )