Nechci do toho investovat moc, protože to půjde do dočasného bytu + na to budu koukat vážně celkem zblízka, takže vetší než 32" opravdu neplánuji. Krom toho jsem doteď vyjímečně koukal do 19" CRT, takže i toto pro mě bude šokové zlepšení.
Připojení k PC je hlavní kritérium, osobně na "bednu" vůbec nekoukám, občas nějaké DVD, či avi. Společně s BT myší a klávesnicí se ale teším, jak se mi bude pohodlně relaxovat u internetu v křesle. Kdo se má pořád hrbit u notebooku. A třeba se i ve volných chvílích vrátím ke hrám..
I bez těchto požadavků je tu ale další důvod proč PC připojit: MediaPortal s jednoduchým MS MCE dálkovým ovladačem a naplněným 500GB diskem dokáže (bez nutnosti chodit vyměňovat DVDčka v mechanice) zabavit kdykoliv.Používám a nechci o tuto možnost přijít.
Chci k tomu nyní připojit tu šunku co mám v popisu, tichá je naštestí dostatečně. Tím samozřejme na nějaké FullHD stejně můžu zapomenout.Jestli budu používat rozlišení 1360*768 a budu mít po stranách 3px černé už mě asi nevytrhne. Možnosti připojení mám tedy
-přes VGA: spousta displejů 1:1 podporuje, otázka je, jak znatelně by byl horší obraz než DVI
- před DVI>HDMI: většina HD-ready displejů 1:1 pravděpodobně neumí.
Teď si najít čas a začít se pídit po zkušenostech s konkrétními modely..