Mám tuhle grafiku na desce GA-MA760GP-DS4H. Vzhledem k tomu, že už mne přestávají bavit hry, je i toto pro mne luxus na fotky a video. Jen mám jeden drobný problémek. Myslím, že ve 3D je výkonná dost, ale ve 2D? Pokud si otevřu několik oken v IE, nebo vyhledávám na Googlu něco a pak v tom seznamu nalezených odkazů listuji, se grafika začne loudat. Například při scrollování v seznamu nalezených odkazů přesně tak, jako když nainstalujete Windows a nenainstalujete grafický ovladač. Potom se vám obraz začne táhnout...jak se říká: Táhne se to jako smradKaždopádně v práci na GF5200 128MB to takovýhle věci nedělá a to by měla být v porovnání s tím vykopávka. Možná to bude jen v ovladačích, ale GA má na svých stránkách starší, než na CD a AMD má sice novější (uvedeno je pro HD3200), ale ty mi dělaly větší problémy.
Stejně tak jsem zkoušel experimentovat s velikostí přidělené paměti, přetaktováním grafického jádra, nebo změnit poměr ve vaužívání sideport/přidělené paměti. Je to furt stejný. Co si o tom myslíte?