ale clanek 12. nezmenili.... takze se vam bude chrome aktualizovat (menit funkce apod) bez vasi kontroly
tj. neverim, ze by v chrome mohlo nekdy fungovat blokovani reklam
But of course, the unlimited evilness of the ultimate tool of mischief, the universal explanation for sucky performance from anything other than nVidia, TWIMTBP, strikes again. The shenanigans know no bounds....luckily, in this sea of pain and anguish,the shining beacon of light and righteousness, ATi, stand, with their Get in the Game program that they managed so badly(because they`re not evil like nV, see, so they couldn`t actually have a program where they worked really close with devs, pushing their tech into their stuff) that no game is part of it. - Morgoth the Dark Enemy
jsem nenáročný uživatel internetu a s tímhle prohlížečem jsem maximálně spokojený.
i když je vybírání stránek trochu zmatený tak co se týká pamatování příhlašovacích udajů to ma tenhto prohlížeč na jednicku. i práce s videem.
posledni dobou me mozilla pekně vytačela tim ze si prestala pamatovat hesla a videi treba z youtube jeli jen do poloviny.
tedka jsem spokojen
C2D 3,4 Ghz & HD 3870
Podařilo se někomu Chrome aktualizovat přímo v prohlížeči? U mě fungovala jedině odinstalace staré verze a úplně nová instalace poslední verze.
CUBE> Ryzen 7 7700X + Arctic Lq Frzr III ◦ 64 GB DDR5-6000 ◦ ASUS TUF B650PLUS ◦ ASUS RTX3060 OC 12GB ◦ Kingston KC3000 2TB ◦ SS G12 GM-650 Gold ◦ Samsung S27A800 4K
WORK> HP EliteBook 845 G9 ◦ Ryzen 5 PRO 6550 ◦ 32 GB DDR3 ◦ 2048 GB nVME SSD ◦ 14.1" 1920x1080 LED + 2x 32" Dell 4K ◦ Win11 Enterprise
SERVER> HP ProLiant Microserver Gen8 ◦ Intel Core i5-3540T ◦ 16 GB DDR3 ◦ 180 GB SSD + 2x4 TB WD RED + 2x16 TB Toshiba ◦ 10GbE NIC
PHOTO> Canon EOS 70D ◦ EF 70-200/4L ◦ EF-S 10-18 STM ◦ EF 50/1.8II ◦ EF-S 40/2.8 STM ◦ Yongnuo YN-568EX ◦ Tamrac 5534
HOMECINEMA> TV Samsung UE55Q55T 55" 4K ◦ DVD Pioneer DV-310K ◦ AVR Yamaha RX-V359 ◦ SPK Dexon Allegro 5.0
OTHERSTUFF> Mikrotik RB760iGS ◦ Mikrotik CSS610 ◦ Mikrotik CRS326 ◦ UniFi WLAN ◦ Xerox B235 ◦ Canon PiXMA MG5350
jo, to je ono, dialog about nešlo, tak jsem ho odinstaloval a nainstaloval znovu klasickypříště to zkusím tak, jak píšeš...
jinak při instalaci poslední verze se mi to zaseklo v posledním kroku, na monitoru zůstalo viset okno s dvěma zašedlými tlačítky, vůbec jsem nemohl dál. Ve správci úloh (win) pořád visel instal. proces chrome (název už si přesně nepamatuju) s 99% vytížením cpu a Chrome nešel spustit. Nejprve jsem musel ten instal. proces ručně killnout a teprve pak se Chrome spustil.
Co se týče zkušeností: Spousta stránek se zobrazuje opravdu bleskově. Narazil jsem ale také na několik nefunkčních/podivně pomalých případů, zatím bych je označil spíše za výjimky, uvidím v dlouhodobějším provozu.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)