Výsledky 1 až 25 z 279

Téma: AMD 780G

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    314

Standardní Re: AMD 780G

Problémy se scrolováním měly Ati karty na některejch deskách, pokud chyběl nějakej ovladač k desce, kterej pro nvidii vůbec nebyl potřeba. Ale bylo to ještě za dob AGP, nevím jestli z toho mohlo přežít do dneška.
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Citace Původně odeslal Peca-on-line Zobrazit příspěvek
    Problémy se scrolováním měly Ati karty na některejch deskách, pokud chyběl nějakej ovladač k desce, kterej pro nvidii vůbec nebyl potřeba. Ale bylo to ještě za dob AGP, nevím jestli z toho mohlo přežít do dneška.
    A nevíš jakej, žejo? Instaloval jsem vše potřebné z CD a dělá mi to i v IE7. Pokud uberu akceleraci, začne to fungovat, ale po každém stratu se objeví hláška:
    "Tato verze ovladače grafické karty nepodporuje program Catalyst Control Center. Aktualizujte ovladač grafické karty, nebo aktivujte adaptér ATI pomocí Správce zobrazovacích zařízení."
    Nejen, že reinstalace driverů nepomůže (pomůže této hlášce tím, že zapne akceleraci naplno), ale nelze se vůbec dostat do CCC. Pokud zapnu akceleraci naplno, hláška zmizí, ale opět to scrollování...
    Ryzen 5 3600/16GB/256SSD+3TB HDD/R7-370/W10 PRO

Senior Member Avatar uživatele Peca-on-line
    Věk
    38
    Vliv
    314

Bohužel, to už si nepamatuju.
    Děkovat mi kromě karmy můžete také v BTC: 1JVRVYsWRYFb9AajzoHRVnmqjgpBjYmykr

Member
    Vliv
    266

Citace Původně odeslal Antonín Plhal Zobrazit příspěvek
    A nevíš jakej, žejo? Instaloval jsem vše potřebné z CD a dělá mi to i v IE7. Pokud uberu akceleraci, začne to fungovat, ale po každém stratu se objeví hláška:
    "Tato verze ovladače grafické karty nepodporuje program Catalyst Control Center. Aktualizujte ovladač grafické karty, nebo aktivujte adaptér ATI pomocí Správce zobrazovacích zařízení."
    Nejen, že reinstalace driverů nepomůže (pomůže této hlášce tím, že zapne akceleraci naplno), ale nelze se vůbec dostat do CCC. Pokud zapnu akceleraci naplno, hláška zmizí, ale opět to scrollování...
    Tohle jsem zaregistroval, když jsem použil ovladače a catalysty jako samostatné instalace.. Stáhni si instalaci Catalystů, co má v sobě zabudované i ovladače.
    Díky bože za křemík

Citace Původně odeslal Antonín Plhal Zobrazit příspěvek
    Zkusil jsem to taky, problem opravu dela CCC. Staci jej zakazat, aby se nespoustel po startu a je klid, stejne je to celkem k nicemu. Pokud chces spusit CCC tak zapnout akceleraci opet naplno a bude to opet fungovat, nastavit co potrebujes a pak prez ALT+CTRL+DEL sestrelit CCC. Kdyz jsem to neudelal a nechal CCC bezet, tak se zacal silne trhat kurzor mysi, i 3D hry na integorvane gracice maji X-krat vyzsi FPS mel kurzor. Ale po sestreleni procesu a nastaveni akcelerace o jeden stupinek niz vsechno vali zase dobre. Testovano na cat 8.8.

Citace Původně odeslal JERROME Zobrazit příspěvek
    Po rade od kolegy jsem zkusil snizit HW akceleraci a opravdu to pomohlo, vyresil se problem se scrollovanim firefoxu 3 na 780G.

Mimochodem koukám taky 4200+ jak ten tvuj kousek jde taktovat, pokud jsi zkoušel? U mne o 400 mhz vejš při 1.1v
    Taktovat jsem nezkousel, ale po tomto me to nedalo a zkusil jsem zmenit nastaveni, abych pomohl integrovane grafice a tak misto 11*200 jedu ted na 10*220 zvedl se tim takt DDR2 z 734Mhz na 880Mhz vykon grafiky se zvedl az o cca 10%. Nepotrebuji vykon CPU radej nizkou spotrebu a ticho.
    ASRock A300, Ryzen 2400G, 2*8GB DDR4 HyperX 3200Mhz, 1TB M2 SSD

GB MA78GM-S2H, Athlon X2 4200+ 5*275 0,8V - 9,5*275 1,05V, GPU 500Mhz @ 110-667Mhz, Alpine 64, 2*1024MB aXeRAM 800Mhz, WD320AAKS, SH-S203D, Foxconn TLA570A + Fortron 350W-GLN

Když mě se CCC zalíbil.
    Takhle, používám několik barevných profilů a celkem mi vyhovuje, že se nechá mezi nimi velmi jednoduše přepínat kliknutím pryvým tlačítkem na ikonu ATI vedle hodin. Zkoušel jsem i ovladače od AMD ( 8.8 , od Biostaru (8.5.11 - píšou na webu, ale jsou to nepodepsané 8.5.10. Ty jsem dostal podepsané ke svému Gigabyte).
    Nechám to být. Doufám, že se to v dohledné době novou verzí ovladačů vyřeší. Těch pár stránek na webu přežiju (nedělá to pořád, jen za určitých okolností). Raději budu mít spuštěné CCC, které využívám častěji. Děkuji!
    Ryzen 5 3600/16GB/256SSD+3TB HDD/R7-370/W10 PRO

Member Avatar uživatele Comby
    Věk
    48
    Vliv
    261

Rozmýšľam o kúpe dosky, len neviem či vybrať 780G+SB700 alebo 770+SB700. Budú medzi nimi veľké rozdiely? Počítač chcem hlavne na hry (IGP preto neriešim) a ani CF ma netrápi. K tomu nejaký Black editon. Chcem to aspoň na 2-3 roky, čiže maximálne by som upgradol ešte 45nm procesor. Oplatí sa priplácať za IGP keď to ani nevyužijem?
    5400+ BE, M3A78, 2x2GB 800+, X1950Pro 512MB, Pro82+ 425W

Potrebuješ založiť s.r.o. alebo a.s.? Pošli SS.

Vzhledem k tomu, že máš počítač na hry bych výhodu v desce s integrovanou grafikou neviděl. Vypínat dedikovanou to neumí (a asi ani umět nebude) a Hybrid Crossfire taky provozovat nebudeš.
    Jediná výhoda, která mě napadá: Umře ti grafika, tak po dobu, než budeš mít jinou, můžeš jet na integrovaný.
    Naposledy upravil Warran; 26.09.2008 v 11:39. Důvod: Gramatická oprava

Member Avatar uživatele Comby
    Věk
    48
    Vliv
    261

Kvôli vypínaniu dedikovanej grafiky by som aj išiel do 780G, len či to vôbec AMD spojazdní. Ak by to mali v pláne trebárs do 1 roka tak beriem 780G.
    5400+ BE, M3A78, 2x2GB 800+, X1950Pro 512MB, Pro82+ 425W

Potrebuješ založiť s.r.o. alebo a.s.? Pošli SS.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. AMD vs. Intel price/performance
    Založil mino v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 16.01.2007, 17:11
  2. AMD - kde a za kolik
    Založil Pavlista v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 04.09.2005, 11:25
  3. AMD nefunguje
    Založil Anonymous v sekci fóra AMD procesory
    Odpovědí: 24