diky moc panove! To, ze se situace moc nemeni jsem nevedel o to vic diky, ze mi vubec nekdo odpovedel
Jinak leskly display mi vubec nedela problem, na notebooku ho mam, mam Toshibu a s tim displayem jsem moc spokojen. Jsem tu cetl nejaky boleni hlavy ci tak, zaplat panbu nic, sedim u toho 26hod denne a nalevo mam CRT a napravo tenhle LCD a zadny problem pro mozek
A ted nejake otazky,
1) proc to LG L245WP-BN - LCD 24" neni k sehnani?Nekde uz jsem o tom taky cetl, tedy jak se to kupuje, predobjednavka a cekat az budou?
2) bukva mi to doporucil i Acer, znam notebooky Acer a vubec ta firma ve me nebudi duveru, je to tedy u LCD okej, ci se radsi taky vyhnout?
3) ono koukam ze je to vsechno stejne rozliseni 1920px, tedy otazkou pak je neni uz 26" vuci 24" trochu zbytecny?
4) jeste by me zajimalo 1000:1, 500cd, to je kontrast a svitivost, ze ano? Tady by me zajimalo co jsou tak asi vhodne hodnoty a co je zbytecne a co malo, co jsem koukal, tak se docela i ty modely od bukvy lisi, jde o to, ze ztlumit to clovek muze vzdycky, ze, ale aby to dostacovalo
No zatim takhle, pak si to poradne prostuduju a zeptam se kdyztak na konkretni rozdilek, pokud nebude jasny, kazdopadne jeste jednou diky! Skodik