pánové pánové
tahle adresa je na server kde bezi jakysi gamezone klient "GPGnet"
tam se pouze lide sejdou zalozi si hru a pak jiz hraji mezi sebou (server je pak kazda osoba, konektivita je mezi vsemi, protoze kdyz se nekdo odpoji hra bezi vesele dal. To ze ten gamezona klient je v USA je pak vec druha, ale vetsinou se hraje s EU hracema, protoze ty jsou vecer doma, v USA maj 3 hodinu odpoledne.
ČILI PING VŮBEC NEŘEŠTE.

stopl jsem to po 20 packetu protože se tam akorát objevilo to co se objevuje prostě jednou za nějaký čas (3 min např.). A může ten ping směřovat i na DNS adresu UPC.

Dneska jsem se bavil s jednim IT člověkem a ten mi řekl, že: muj router vysila MTU 1500 přičemž modem odešle jen těch 1492 (8 zbývajících je pak na routování) a tak to modem rozděluje na více packetů. Ovšem ono se to kupí kupí (něco jako buffers) až buffery přetečou - hodí to hlášku "vypršel časový limit žádosti, následně je tam veliký ping kolem 3000ms (při hře pak i 8000ms - včera odzkoušeno) a pak to zase jede než zas hrnec přeteče

Tzn já neřešim PING, já řeším to, že se můj router nedokáže domluvit s modemem, ačkoliv to ještě před měsícem šlo a router jsem měl od března. kde to po celou dobu co jej mám fungovalo.

A jinak - nechal jsem tenhle proces bežet při mé hře (cca 1,5hod) a bylo tam odesláno přes 6500 packetu - přijato pak o něco méně a to něco bylo asi 44 ztracených, což ve finále není ani 1%, ovšem při hře vás to shodí a nebo (pokud je to malý interval) to pouze zabrzdí celou hru i ostatním, ovšem to je velice nepříjemné protože pak se mnou nikdo nechce hrát, protože už vědí "jo to je ten co má problém s konektivitou"...

EDIT: ještě dodám.
DNES hodim celej router do factory settings a nastavím jej komplet znovu.
pokud ani to nepomuže - odnesu jej zpět do AGENu s tím že chci jinej, bo vrátit prachy nebo něco.