Výsledky 1 až 5 z 5

Téma: Problém s bezdrátovými sluchátky a reproduktory

Standardní Problém s bezdrátovými sluchátky a reproduktory

Ahoj mám následující problém:
    při zapojení bezdrátových sluchátek (přes USB) a klasických reproduktorů (zvuková karta) do PC si mohu v systému Win Vista (nastavení zvukových zařízení) zvolit, které zařízení používat jako výchozí. Bohužel je ale nemohu používat současně (pokud je chci používat, musím je nastavovat jako výchozí). Předpokládám, že sluchátka mají svou zkukovou kartu a reproduktory také a to je ten hlavní problém proč zařízení fungují pouze jednotlivě. Přesto se chci zeptat jestli někdo nezná způsob jak poslouchat sluchátka a reproduktory zároveň. Vím, že se tady podobné téma řešilo, ale s tímto problémem prakticky nesouvisí. Děkuji za každou radu.

Standardní Re: Problém s bezdrátovými sluchátky a reproduktory

Citace Původně odeslal DefJam Zobrazit příspěvek
    Ahoj mám následující problém:
    při zapojení bezdrátových sluchátek (přes USB) a klasických reproduktorů (zvuková karta) do PC si mohu v systému Win Vista (nastavení zvukových zařízení) zvolit, které zařízení používat jako výchozí. Bohužel je ale nemohu používat současně (pokud je chci používat, musím je nastavovat jako výchozí). Předpokládám, že sluchátka mají svou zkukovou kartu a reproduktory také a to je ten hlavní problém proč zařízení fungují pouze jednotlivě. Přesto se chci zeptat jestli někdo nezná způsob jak poslouchat sluchátka a reproduktory zároveň. Vím, že se tady podobné téma řešilo, ale s tímto problémem prakticky nesouvisí. Děkuji za každou radu.
    sluchatka do USB se ve Viste chovaji jako zvukova karta (dalsi). Nevim jaka karta je instalovana primarne v PC (notebooky to maji reseno v driverech vzdy), v PC vetsina zvukovek ma nastaveni, ktere dovoli pouziti soubezne zvukove karty (USB zvukovka timto druhou kartou bezesporu je). Pokus se napsat jaka sluchatka a jaka karta ve Vistach je a my s techniky probehneme databaze problemu (vsechny dosud hlasene).

Sluchátka: Creative Labs HS-1200 (http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=55582)
    Zvuková karta: SupremeFX ADI 1988B (http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=42895)1

Ve složce "zařízení pro přehrávání" mám jako výchozí nastaveny sluchátka (creative Labs HS-1200), dále jsou zde reprodukrory (Soudmax integrated digital hd audio) a jako třetí je uvedeno "rozhraní SPDIF" (Soudmax integrated digital hd audio). Každopádně děkuji za každou radu.....

Problemem vsech ADI karet u ASUSU je neaktualizace driveru. Drivery z r.2007 jsou nepouzitelne a Analog Devices oficialne vyrobu a podporu ADI zvuk.chipu jiz ukoncil.
    Jedna z mala firem, ktera nabizi driver pro ASUS desky M5x a MLP je http://www.sonicfocus.com/support.html. Drivery jsou z brezna 2008.
    ASUS novejsi nenabizi.

Velmi doporucuji, pokud jiz nechces rovnou investovat do nove audio karty (to by bylo ovsem reseni pro mne, nikoliv obecne).

Nastaveni v panelech ADI umozni selektivni prijem bud, anebo, popr. nekolik datovych streamu soucasne (vyresi to tento problem).
    *Core i7 980X II ASUS P6X58D Premium II **AMD IIX6 1090T II ASUS CrossHair Formula III FX790 II Saphire HD 5870 Vapor-X II DDR 3 1333MHz 4*2GB Corsair II
    Windows XP Prof. SP3 + Windows 7 Ultimate 64 bit, Software DAW,
    ---------------
    DAW studio

Děkuji za radu, drivery jsem v pořádku nainstaloval, ale v nastavení zvuku SoundMAX jsem nenašel funkci, kde bych nastavil několik datových streamů současně. Pouze v nastavení přehrávacího zařízení mohu nastavit reproduktory, nebo rozhraní SPDIF (netušim co to znamená). Nahrál jsem ještě aplikaci BlackHawk, kde mohu pouze přepínat mezi výchozím zažízením, ale nemohu použít více datových streamů najednou. Nevíte kde a co v v tomto nastavení zapnout? Je možné, že jsem něco přehlédl....

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Problém s odesíláním dokumentů u e-mailů
    Založil P.D. v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 6
    Poslední příspěvek: 30.10.2005, 07:24
  2. Velky problem s Audigy a Genius HT
    Založil astra4 v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 16.06.2003, 07:49
  3. Dalsi problem s Audigy a Genius HT
    Založil astra4 v sekci fóra Zvuk
    Odpovědí: 6