Citace Původně odeslal Jezevec Zobrazit příspěvek
...abych rek pravdu opravdu nechapu lidi, kteri si stezuji ze jim to ci ono nejde (netyka se jen netu), nebo ze je to drahy nebo ... misto toho aby sli, a nasli si jinyho dodavatele sluzby. Specialne tam kde je UPC = vetsinou sidliste = na 99% tam existoujou dalsi moznosti.
Milý Jezevče,
internet po kabelu mi přijde furt lepší než přes wifi (to je ta druhá možnost kterou bych samozřejmně měl.) ADSL nechci pevnou linku nemám nehodlám si ji kvuli tomu zařizovat. Nemluvě o tom že jsem tam v nájmu a bylo by to ještě složitější...
A když jsem vrátím zpět k UPC, taky existuje něco jako smlouva, kde např kvuli lepší ceně se jim ale musíš "upsat" na 1 rok. Tzn ikdybych chtěl jít jinam, musel bych stále platit do toho 1roku to co jsem si objednal.

Takže než začneš psát své jízlivé poznámky pod čarou, zkus se taky zamyslet, proč asi tady veřejně píšeme, že máme takový či makový problém, je to kvůli tomu, že se právě jako se stalo může ozvat více lidí, kteří jsou na to obdobně a tím pádem mohou být i lidé, kteří se s tím již poprali a vědí jak na to, jak z problému ven.
Mylsím, že jeden blbej post a následné vyřešení problému je furt lepší než hned měnit poskytovatele.

A Foxi:
vůbec nevím co je MTU... Zkus mi to prosím přiblížit.