operacny system? xp?vista?V biose ju mas zapnutu?vidis ju v OS?nemas zakazane sietove pripojenia?
operacny system? xp?vista?V biose ju mas zapnutu?vidis ju v OS?nemas zakazane sietove pripojenia?
KILL -9 .If U step out of line :),Pre Zillu SILENCE!!! I KILL YOU!!!:)
Nastavení máš v pořádku? Myslím tvojí IP, masku sítě, pro běh internetu ještě bránu a DNS? Dále pak to co píše NOD, trošku se o tom rozepiš, ať tady nevěštíme![]()
No já mám zkušenosti, že když nemaká siťová karta integrovaná na desce, tak je to většinou problém se systémem, windowsi tam narvou blbej ovladač a ikdyž se podaří dát správnej tak jsou s tím problémy. A napadla mě ještě jedna možnost, může to dělat FireWire řadič-stává se, že se systém chce připojit k inernetu přes firewire-je potřeba se podívat na sitová připojení, a připojení přes firewire zakázat.
Asus M2N-E, AMD64X2 4600 2796 MHz/Noctua NH-12U12F, 2x KingstonHyperX 800 MHz 5-5-5-12/890 MHz 5-5-5-12,Saphire 3850 Ultimate,Leadtek Winfast Expert, 120 GB WD Sata,640GB WD SATA,Fortron 400W Bluestorm,ViewSonic G90f,1x80mm Nexus+1x120 mm Nexus
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)