Citace Původně odeslal otas Zobrazit příspěvek
LG neni na HO..., ale panasonic je podle me lepsi.
Ze EX78 nebo 77 nema analog. tuner je nesmysl. Minuly tyden jsem 78ku u jednoho zakaznika ladil a samozrejme analog. tuner ma. EX77 je stary model ktery uz panasonic chvili nedodava, pokud nejaky sezenes bude to "lezak". 78 a 87 je rozdil pouze v designu a ze 78 ma USB, zatimco 87ka ma SD slot. Prodavac asi nebyl az tak nabity vedomostma, jako spis potreboval prodat 87 u ktere se nedavno menila cena, tenhle model konci. Nebylo to nahodou v datartu?

Jinak predvolby tuneru umi rekorder panasonic z TV panasonic stahnout i pres scart. Kazdopadne HDMI umoznuje pokrocilejsi funkce.

Upscaling podle me funguje na jakykoli signal, ale na 100% ti to nereknu, vyzkouset bych to moh az tak pristi vikend, do ty doby mam "studijni" dovolenou.
Tak to nebyla EX78 ale EX768, ktera ho nema (analog tuner). V Datartu to nebylo a cena EX87 byla radove o 10% nizsi, nez EX78, pricemz mne se hodi spis ctecka SD, kdyz jsem si precetl, ze USB na EX78 je dost nepouzitelny (tedy pouzitelny je, ale striktne pro kopirovani, jine pouzitelne funkce se nekonaji) a jak opakuju - nejsem znalec HDD/DVD rekorderu, jen mi pripada, ze ten muj dela to, co by delat mel, obrazova kvalita pri pouziti nejkvalitnejsiho zaznamu (asi 120 hodin) je nerozeznatelna od puvodniho vysilani, takze jsem proste jen spokojeny uzivatel.
K rozdilu funkci se vyjadrovat nemohu, nebot jsem do nedavna nemel ani DVD prehravac a proto me pozadavky EX87 splnuje beze zbytku