Já jsem je nikdy nezatracoval, až po tom, co jsem si koupil DVD/DVBT Sencor 8801T, který měl nějakou divnou mechaniku - mnoho DVD vůbec nenačetl a u jiných dělal podivné zvuky (jako by DVD v mechanice dřelo). Stejná zkušenost s autorádiem Sencor (3854) - odmítli mi vrátit peníze, tak ho mám opravený, a zatím (klep,klep) funguje.

Čemu se chci rozhodně vyhnout tak je jakákoli reklamace a proto bych chtěl vsadit na nějakou ověřenou značku. Při koupi neznačky (CH, Ferg., Sencor...) se bojím, že to je sázka do loterie.

Nemám čas a chuť se dohadovat s personálem prodejny a/nebo čekat měsíc na opravu. Upřímně, raději si pár korun připlatím a budu si jistý, že reklamace nebude - ono když mám jezdit do prodejny a obtýden si tam volat, tak mě to ve výsledku vyjde sakra dráž (ani ne tak benzín a telefon, ale ten čas...).

Ale mám obavu, že ani koupí značky moc jistoty nedostávám... Asi tedy zkusím koupi někde, kde bude případná reklamace "bezproblémová" ... achjo. Nicméně Sencor nechci asi už z principu, po reklamaci rádia jsem se zařek, že mi ta "značka" nesmí do bytu.