Citace Původně odeslal Khadgar Zobrazit příspěvek
Pravdou je, že typ o 3 generace nazpátek který jsem vlastnil, putoval na reklamaci - slabé "cvakání" mechaniky při přehrávání (z rodiny jsem to slyšel jenom já, ale bylo to tam). Byl tenkrát dost vychvalovaný, při reklamaci mi i prodejce řekl že s nimi moc problémů není. Ale těžko soudit...

Tu 880 má pár týdnů bratranec a v pohodě, ani já jsem na tom nezaznamenal nějaký problém. Hlavní na tom je, že přehraje opravdu všechno.

Narozdíl od minulosti se ale v těch současných čipech tolik neorientuju, chystám se videa řešit pomocí HTPC, takže to moc nesleduju.
Ono taky záleží jak moc potřebuješ řešit Xvid a DivX, pokud to není tak žhavý, tak bych vzal v podstatě cokoliv slušnějšího s nálepkou "podpora DivX" a dobrými možnostmi u nastavení titulků (v tom taky Ferguson vyniká).
Upřímně, DivX a Xvid chci, aby mi to plynule přehrávalo a vůbec fungovalo. Nevím ale, jestli nálepka "umím divx" znamená, že na tom půjde i Xvid... protože většina "značkových" právě deklaruje pouze DivX.
A titulky mě příliš netankují, neb většinu filmů mám s dabingem (žena preferuje) a já se na nedabované s radostí koukám v originále.

HTPC mám taky, ale je to pro rodinu neohrabané řešení, zvažuji ho vyměnit za něco takového - ale asi s nějakým casemodem: http://www.aukro.cz/item418541777_po..._mkv_hdmi.html Cena je velice zajímavá a recenze jsou pochvalné.