Výsledky 1 až 11 z 11

Téma: sekání winampu

Exclamation sekání winampu

Ahoj,
    z ničeho nic mi přestalo fungovat normální přehrávání ve winampu. Mp3jka se začala sekat. Ve winampu přeskakuje Play a Stop a písnička se nedá poslouchat. I čas písničky se mění sám od sebe. Zkoušel jsem nastavovat DirectSound v pluginech, přeinstaloval jsem kodeky, ovladače zvukovky, directX ale pořád to dělá a dělá to ve všech programech až na wmplayer, v tom to jede bezproblému.

Každá rada dobrá, nevím si už rady, díky.

Standardní Re: sekání winampu

Citace Původně odeslal b3nd3r15 Zobrazit příspěvek
    Ahoj,
    z ničeho nic mi přestalo fungovat normální přehrávání ve winampu. Mp3jka se začala sekat. Ve winampu přeskakuje Play a Stop a písnička se nedá poslouchat. I čas písničky se mění sám od sebe. Zkoušel jsem nastavovat DirectSound v pluginech, přeinstaloval jsem kodeky, ovladače zvukovky, directX ale pořád to dělá a dělá to ve všech programech až na wmplayer, v tom to jede bezproblému.

Každá rada dobrá, nevím si už rady, díky.
    Jelikož to dělá ve všem možném krom WMP, tak je chyba patrně v kodecích(zkus si nainstalovat K-lite codec pack). Dělá ti to jen u jedné písničky nebo u všech nebo jen u všech MP3? Jaké máš nainstalovány kodeky?

teď mě napadlo, winamp by měl umět přehrát MP3 i bez kodeků, zkus je odinstalovat jenom. Odinstaluj VŠECHNY kodeky a pak to zkus přehrát...

jo a jakou verzi máš WinAmp?
    Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).

Vyšla Mandriva Linux 2010 informace zde, download zde

AMD AthlonXP 2000+; 1,5 GB RAM;WD 250 GB + WD 60 GB; GF 4 MX 64MB VRAM.
    Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).
    Spokojený uživatel KDE 4.4.2
    Pokud máte zájem, mám svůj blog, který najdete zde.

Tak jsem zkusil kompletně všechny kodeky smazat (měl jsem jen fddshow) a winamp pořád nefunkšní. Nainstaloval jsem K-lite pack a pořád to samý.

Dělá to u všech mp3jek
    Winamp mám ve verzi 2.91
    Dále jsem zjistil že přehrávat lze v pořádku v VLC playeru.

novější winamp taky nejede?
    "Internet je místo, kde většina žen jsou ve skutečnosti chlapi, chlapi jsou chlapi a většina dětí jsou agenti FBI." | "Kdo chce kam, pomozme mu tam." | "Neexistují velké problémy, ale malá kladiva."

žádná verze winampu nejede, zkoušel jsem tři verze (i nejnovější)

Když ti to přehraje VLC, pak si myslím, že je nepořádek buď v nainstalovaných kodecích, nebo v nastavení fddshow.

Zkus všechny kodeky odinstalovat a použít toto:

WIN + R -> cmd [enter] -> WMIC.EXE

Objeví se nové okno a do něj zadej:

path Win32_CodecFile get name, filename, description

případně (trošku nepřehledné ale zase kompletnější)

path Win32_CodecFile

Pomocí těchto příkazů zjistíš, jaké kodeky ti v PC zbyly, vím že si psal, že máš jen ten fddshow, ale je možné, že si třeba někdy jindy instaloval jiné a odinstalace nedopadla OK, nebo někde zbylo něco po FFDshow.

Pokud tam něco zbylo, zkus to smáznout ručně. Pak odinstaluj všechny winampy. Nakonec projeď registry nějakým čističem, restartuj PC a nainstaluj WinAmp(nejnovější). Není možné, aby to nefungovalo....

Až to všechno uděláš, pak až nainstaluj FFDShow...
    Oblíbil jsem si Dropbox - pokud chcete získat bonusových 250 MB k základním 2 GB, registrujte se zde (dozvím se Váš email a jméno, co zadáte při registraci).

Mandriva Linux 2010 CZ FREE (výchozí), Windows XP Professional SP3 CZ(jen škola).

Tohle mi tam naběhlo, nejsem si jistý, zda-li není některý částí win, tak abych to nepokazil ještě víc, tak se raději ptám. Myslím ale, že ten Sipro Lab tam nemá být, ale fakt nevim.

Jinak smazání provedu přímo v system32?

díky

Ten kodek tam mám taky...více infa o něm njdeš tady:

http://www.bleepingcomputer.com/file....acm-2693.html

Zkusil bych odstranit ten Fraunhofer IIS MPEG-Layer-3 Codec a taky ACDV 1.0 ...

ano, odstraňuj ty soubory ze system32...ALE UDĚLEJ SI ZÁLOHU!!! V úplně nejhorším případě, kdyby si smazal, co si neměl a nechtěl ti nastartovat OS, pak obnovíš soubory ze zálohy díky konzoly co máš na instal cd Windows XP....mělo by stačit pouhé přejmenování.

Ale myslím si, že pokud budeš přejmenovávat jen ty kodekové soubory, XP by ti měli naběhnou vždy

UPDATE: Tak sem se díval a radši se vždycky koukni u každého souboru, co ti vyhodí Google za info, některé soubory jsou asi důležité...Stačí do googlu dát jméno souboru včetně přípony a on ti něco vždycky najde...
    Naposledy upravil JamesCZ; 16.08.2008 v 14:49.

Tak jsem nakonec teda smazal ty dva, vyčistil registry, nahrál novej winamp a některý mp3jky začaly jet v pořádku, některý se stále sekají.

to je hodně divné... a teď už je to sekání jen záležitostí WinAmpu nebo všech přehrávačů krom VLC?

EDIT: Napiš konfiguraci tvého PC, jak HW, tak i SW...a zkus přes DxDiag(START - Spustit - dxdiag) udělat test DirectX(hlavně zvuk)...
    Naposledy upravil JamesCZ; 16.08.2008 v 16:56.

Je to pořád stejné, funguje jen VLC a WMP, winamp některé písničky přehraje v pohodě a některé ne. Test dx byl kompletní

Konfigurace : Intel P4 3Hhz s.478 na desce ASUS P4P800S, 2Gb ram, grafika GeForce 6600GT AGP. zvukovka no name s čipem C-media

BTW: ve čtvrtek mi dojde Audigy 2 ZS, tak jsem zvědav co to udělá.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. Retro ovládní Winampu
    Založil Dudu v sekci fóra Case modding
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 11.04.2005, 23:09
  2. Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 11.11.2003, 17:18
  3. vyznavaci winampu help
    Založil sasha v sekci fóra Programy a problémy s nimi
    Odpovědí: 3
    Poslední příspěvek: 09.09.2003, 23:41
  4. Jak rozchodit subwoofer ve WinAmpu?