1st revize - med+hlinik. Vychazim z testu na netu. Napr na pctuningu byly kdysi davno ve srovnani s kaskadou a ertyho vyrobky. V novejsich testech uz je jen kaskada a erty. Na to abych si vytvoril obrazek to staci. Taktez konstrukce nejvykonnejsich bloku omezuje masu medi mezi cpu a vodou na naproste minimum.
Dalsim voditkem je to, ze neuchladi c2d se zvedlou votazi, zejmena patrne je to na e8400 u ktere jsem zvednul napeti tusim na 1,35 (ale touhle hodnotou si nejsem zrovna jisty) a teplota v burn lezle nad 80stupnu. Taktez x2 3800 sotva uchladi na 1,55V. Teplota vody je OK.
Co se tyce srovnani s necim jinym tak to nemam - poridil jsem si D-Tek FuZion v2 (thx to ZeeZ), ale jeste nebyl cas ho zapojit.
Vsechny bloky mam z druhe ruky. Preci jenom v dobe prvnich bloku jsem zil jeste v dobe temna (bez netu) a tak jsou znalosti z te doby ponekud nekompletni.
mno sponu mi vyrobí známej tak uvidíme..Zatím na vzduchu při burn mám mmt při 3.24Ghz max 53°C ...
Alienware m17x r3 /I7,16gb dd3, hd 6990m 2gb ddr5 .../
Ja tyhle bloky docela sleduji a mam doma jeste 2 sady. Nikdo myslim nikdy nedelal exaktni mereni, ale ta nova revize myslim na testy nesla( mozna na jeden, musel bych se zeptat). Pomerne dost by me zajimalo srovnani s dnesni generaci, ale jsem skepticky, blok v okruhu neni nejhlavnejsi komponenta, ale mit to podlozeno nejakymi vysledky by bylo fajn. Ja tady bohuzel uz mam jen vzduchove chladice a s temi se mi to porovnavat nechce, je to prace navic a testovaci umisteni, neni totozne s umistenim, ktere je obvykle pouzite kvuli skladnosti a preprave.
Tady je link http://www.h2o.kvalitne.cz/php/
Ty stranky jsou predelane,ale myslim ze ty puvodni byl rok 2003, nebo 2004, takze doba temna bez netu je trochu tvrdy vyraz pro tu dobu![]()
"Work"Station: E8400||4GB RAM||WIN 7||ATI||Samsung 24"||X25 SSD
Pro me to tak ale bylo, net jsem proste nemel (bud prelpnene ucebny na skole, nebo extremne pomaly a drahy modem doma). Az nekdy v roce 04 se dostal net na koleje a navic jsem 4um objevil az o 3/4 roku pozdeji.
Jinak z obrazku je jasne, ze koncepce bloku nove generace je totalne jina a odpovida "modernim trendum". Vykon bude urcite trosku jinde.
Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)