Citace Původně odeslal Octopuss Zobrazit příspěvek
... Plus prý byla v nějakým pomačkaným pytli a nová deska má být zatavená/zadělaná atd. U tohohle bych si zase tak jist nebyl, když šlo o reklamaci samotný desky, ale co kdo ví, jak to dodavatelé a jejich reklamační oddělení/sklad mají zařízený...
Rozmyslam kedy som naposledy kupil dokonca novu dosku, ktora bola zatavena ... Asi max co som videl bolo, ze antistaticky sacok bol prichyteny nalepkou s upozornenim.

Cim sa dostavam k tomu, ze kolko moze mat kupujuci skusenosti, ked taketo ziada. A kde vlastne mohla vzdniknut vada ohnutia a poskodeneho chladica ? U rekl. technikov? Postou? instalaciou ?

Polozil si si otazku, ze ak si nevsimol poskodenie, tak to tam nemuselo byt ?

Revizia to moze byt starsia, ono sa im tam na reklamaciach povaluju rozne dosky. Ak ta tvoja povodna bola opravitelna v ramci ekonomickych moznosti, tak najskor uz je v servise a bude cakat na podobnu vymenu pre dalsieho reklamujuceho.

Okrem toho oni tam maju chaos vsak su len ludia a obcas sa nieco neodpise a zostane v inventari. Napriklad mne raz dali miesto reklamacie dosku s nejakym cudnym BIOSom a neskor sa zistilo, ze na tom nieco jeden z technikov testoval a neodpisal ju z inventara nahradnych dosiek. Samozrejme kolega co mi ju podsunul o tom nic netusil, siel podla toho co mu vypisalo PC. Inak tiez bola vedena ako nova tj nikdy nepredana ... len na nej testovali reklamovane komponenty