Ahoj. Mám problém ve spojení Gigabyte GA-MA78GM-S2H s Full HD Panasonic TX-37LZD70F, který používám jako primární zobrazovač. Připojeno přes HDMI kabel Monster Cable, který jsem používal na PS3, má certifikaci HDMI v1.3 včetně HDMI výstupů na TV.

1. V ATI CCC pokud nastavím jeden z XX režimů např. 1080p/60Hz standard, tak mám po všech stranách celkem velké černé pruhy. Pokud na TV v nastavení zapnu převzorkování obrazu, tak se obraz roztáhne, ale stále mám po stranách menší černé pruhy.

2. Při tomto režimu mám písmo dost neostré, prozatím jsem změnil velikost písma na 150 DPI, ale díky tomu musím více scrollovat po obrazu např. v ovládacích panelech, apod.

Použil jsem ovladače Southbridge i Catalyst v8.7. Windows Vista Home Premium X86 SP1.

Máte někdo prosím nějaké tipy, jak bych to mohl pořešit? Mám ještě druhé PCdlo s 8800GTX a ve spojení s DVI>HDMI problém nemám, obraz je naprosto korektní při 1920x1080, pixelmapping 1:1 jak víno. Zkusil jsem použít i druhý HDMI výstup na TV, ale nic se nezměnilo.
Docela mě to mrzí, protože jsem si sestavičku zakoupil primárně k LCD TV nejen jako HTPC, ale i na kecálkování a net.

Děkuju za jakoukoliv radu.