Výsledky 1 až 17 z 17

Téma: HP w2207H

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: HP w2207H

Citace Původně odeslal ace Zobrazit příspěvek
    Nazdar, praveze som to skusil. Pisal som vyssie, ze informacia cez LCD menu (OSD) ukazuje 1080p.
    Nesprava sa to tak ako pises.
    Ked prepnem na 1920x1080 tak vidim celu plochu.
    Prave preto, ze viem, ze nativne rozlisenie nezvacsim tak je mi divne, ze potom vidim celu plochu a kedze mi to nie je jasne tak hladam odpoved aj tu.

Ty mas ten monitor, skusal si to a sprava sa to tak ako pises?
    Nemám přesně ten model a nemám v tuto chvíli možnost to přímo na něm zkusit. Mohu to zkusit a zkusil jsem na jiném HP monitoru (stejný vnitřek) a je to tak jak jsem psal.
    Pokud to tobě dělá něco jiného tak buď se vůbec nic nestalo (když říkáš že obraz je furt stejný) a máš to stále v nativu, anebo ořez...
    Neděkujte, nenadávejte, pokud se vám něco líbí nebo nelíbí, používejte prosím reputaci (tj. ikonka s vahami pod avatarem)... a v případě kritiky nezapomeňte napsat důvod, abych se mohl poučit a polepšit

Standardní Re: HP w2207H

...stale je to nejake divne.
    S tym co pises ty som sa stretol davnejsie na inych monitoroch, ze ked som nastavil vyssie rozlisenie ako monitor podporoval tak monitor bol akesi okno do vacsieho rozlisenia a mysou som behal tak ako pises. Vtedy vsak monitor cez OSD nepisal, ze ma vyssie rozlisenie ako nativne.

Na w2207h, ktory ma nativne 1680x1050, ked nastavim 1920x1080 tak vidim cely desktop. LCD OSD mi pise, ze rozlisenie monitora je 1080p a to je prinajmensom divne. Keby to ostalo v nativnom alebo by bol orez (co som este nevidel) tak by som cakal ze OSD vysise rozlisenie 1680x1050.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Podobná témata

1. samsung 226BW - HP w2207
    Založil shotocan v sekci fóra Nákupní poradna
    Odpovědí: 8
    Poslední příspěvek: 05.02.2008, 20:39
  2. HP LJ 2605, instalace, problem
    Založil Octopuss v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 2
    Poslední příspěvek: 08.01.2008, 01:06
  3. Postoj firmy HP
    Založil Zdenek Dubnicky v sekci fóra Periferie
    Odpovědí: 9
    Poslední příspěvek: 28.12.2007, 17:01
  4. Jak zprovoznit Roller na NTB (HP XE3L)?
    Založil CODE v sekci fóra Ostatní hardware
    Odpovědí: 4
    Poslední příspěvek: 26.06.2006, 18:48

Pravidla přispívání