Výsledky 1 až 25 z 565

Téma: Výběr disku: WD AAKS a spol., Barracuda 10/11, Samsung, Hitachi, etc.

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek

Standardní Re: Výběr disku: WD AAKS a spol., Barracuda 10/11, Samsung, Hitachi, etc.

ja mam 1x 500GB aaks a 2x 640 GB aaks a jsem s nima spokojen, jen me trochu pozlobily ve vista 64 bit. jinak ty 640 jsou o cca 20 % v testech lepsi jak 500

jinak muzu jen doporucit a co se tyka tichosti tak ja si nestezuju.
    i5 2500K @ 4ghz 1,18V ,GELID Solution Tranquillo,ASUS P6P67-M-PRO,Kingston HyperX Blu 8GB (2x4GB) DDR3 1600 XMP,GIGABYTE GTX 560 Ultra Durable OC 1GB

Standardní Re: Výběr disku: WD AAKS a spol., Barracuda 10/11, Samsung, Hitachi, etc.

Pořídil jsem si Samsung Spinpoint F1 HD642JJ-640GB, ale vibroval tak, že jsem ho musel dát pryč. Hluk kolísal asi v jednovteřinových intervalech a nedalo se to vydržet. Něco podobného jsem už zaslechl u 750GB verze F1, ale myslel jsem si, že je to výjimka. Zvlášť po pochvalných recenzích v nejednom magazínu.

V krámu mi naštěstí vyšli vstříct a vyměnili mi ho za WD6400AAKS - 640GB, který už je víceméně v pořádku. V kompu jsem měl dosud dvojici Hitachi T7K500 320GB a ty byly v podstatě nehlučné. Nový disk je trochu hlasitější, občas zaslechnu takový brumlavý zvuk - jestli je to nějaká rezonace způsobená interferencí tří disků a několika větráků, kdo ví?
    Case má bigtower Chieftec BA a ten ač je z tlustého plechu, vibrace se v něm šíří jedna báseň.

Každopádně počítač je nyní slyšet o trochu více a bude se tudíž odhlučňovat.

Informace o tématu

Users Browsing this Thread

Toto téma si právě prohlíží 1 uživatelů. (0 registrovaných a 1 anonymních)

Klíčová slova k tématu

Pravidla přispívání