Ahoj lidi, mám skromný dotaz, včera večer při nabíjení notebooku compaq n620 c mi kluk vytrhl kabel z napájení no nic, dal jsem ho zpátky, napájení jelo, pak jsem ho vypl. Nechal ho do rána, sundal z nabíječky a notebook vydává bzučivé zvuky, jako když rezonuje kondenzátor, nebo jako kdyby tam byl nějaký kraťas,a jde to okolo procesoru a pamětí a na displeji, kde normálně je vidět ikona baterie, která je modrá a jak se vybíjí, jde ukazatel dolu, zůstává po odpojjení od sítě ukazatel síťového napájení/ probíhá napájení ze sítě/ i když je odpojeno a notebook začne po chvilce problikávat a resetne se a tak dokola. Jak ho hodím na nabíječku - a kapacita baterie je okolo 83% - notebook přestane bzučet a jede, jako před včerejším večerem. Žádný reset, žádně bzučení, jak to vypnu ze sítě problém, zapnu není. Dnes jsem ho rozebral do šroubku, zda tam není něco utrhlého, promazal jsem větrák, vyčistil pčrach a drobky, u napajéní nic není a zadělal nazpět a kuja ---- nic, je to stejné. Co s tím?? Že by baterka odešla, ze dne na den??Že by to rezonoval procesor??Že byl byl vystaven po odpojení ze sítě podnapětí?? JInak podotýkám baterka vydržela do včera cca 4 až 5 hodin na jedno nabití, tak poraďte. Jo ještě když ho úplně vypnu tak mi v tom noťasi cvaká - jak vyndám baterku přestane to. Děkan Venca