Uff, ak nie si Semik, verim, ze sa ta iste skutocnosti mohli dotknut, ale podme poporiadku...V prvom rade by si mal trosku zmiernit svoju retoriku a nebyt zbytocne prudky...Ak ti Masster cosi zmazol, asi bol na to dovod...Nechcem sa ta dotknut, pretoze ja vacsinou z nepozornosti, ale aj z nevedomostirobim tiez celkom dost gram. chyb, ale pozeral som si tvojich par ostatnych prispevkov a neuraz sa, ale miestami mi tvoje narabanie s pismenom ypsilon prislo ako vysmech...Sice neviem komu a comu, ale predsa len to moze cosi napovedat...Ad2: po poslednych skusenostiach z fora mi je jasne, ze na iste prejavy sa bude reagovat tvrdsie ako doposial, pretoze par (mozno aj spomenutych) jedincov si to vyziadalo...Je to smutne, ale je to tak a mozno je to tak lepsie a spomenuti nedostanu zbytocne dalsiu sancu...Spomenul si, ze na forum uz dlhsiu dobu chodis, takze si si to mohol vsimnut... Ad3: Forum poskytuje viacero ciest ako si s ostatnymi clenmi podebatit o veciach, ktore povazujeme za dolezite, takze sa necuduj ak sa tvoj thread stretne s vlnou nevole...Pretoze mam taky pocit, ze si sa s Masstrom o tom bavit inou cestou nepokusal...(Oprav ma ak sa mylim...) Obecne plati, ze moznosti je vzdy dost, len ich treba chciet vyuzit ak niekoho nieco pali... Nechcem aby si toto zle pochopil, nemam proti tebe ani nikomu inemu nic, ani niesom zvyknuty sa tu k takymto veciam vyjadrovat, ale akosi mi to nedalo...
P.S. Vo vztahu slovaci - cesi si pouzil nespravny termin... Rasa sme jedna...![]()